04 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartalı Berber ve Kuaförlere 4 Dalda Profesyonel eğitim imkanı

Ispartalı Berber ve Kuaförlere 4 Dalda Profesyonel eğitim imkanı

Isparta

Göreve geldiğinden bu yana birçok ilde mesleki etkinliklere katılan Isparta Berberler Kuaförler Güzellik Salonu Odası Başkanı Mehmet Demiralay, benzer faaliyetleri şimdi de Isparta’daki meslektaşlarının ayağına getirdi.

Isparta Berberler Kuaförler Güzellik salonu Oda başkanı Mehmet Demiralay sponsorluğunda Oda üyelerine ücretsiz eğitim verilecek. Göreve geldiği günden bu yana mesleki eğitimlere ağırlık veren ve Isparta’daki meslektaşlarının mesleki bilgi ve tecrübelerinin artırılmasına yönelik önemli çalışmalara imza atan, meslektaşlarının görevlerinde daha çok başarılı olabilmelerine katkı sağlayan Başkan Demiralay, bu zamana kadar katıldığı diğer illerdeki etkinliklerin benzerlerini de  Isparta’ya taşımaya devam ediyor. Bu çerçevede biri 28 Nisan olmak üzere önümüzdeki günlerde iki ayrı eğitim etkinliği düzenlemek için kolları sıvayan Başkan Demiralay Isparta Belediyesi Meydan AVM salonunda 28 Nisan Pazar günü yapılacak olan eğitime tüm üyelerini ve yanlarında çalışan asistan çırakları da ve Berberlik kuaförlük mesleğine ilgi duyan herkesi davet etti.

SALKOM KOZMETİK YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM GENÇ VE EKİBİ ISPARTA’YA GELİYOR

SÖzkonusu etkinliğin Isparta’da bir ilk olduğunu dile getiren Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası Başkanı Mehmet Demiralay, “Evet Beklenen an yaklaşıyor yaz sezonu açılıyor. Değerli üyelerimiz odamız Ana sponsorluğunda  28 Nisan 2024 pazar Günü yapacağımız ilk eğitimimizin alanları ise; uzun saç kesim tekniği.section cut kesim tekniği. 4 vizyondan oluşan mesleki açılım. Asistanlık görevleri. Ekip çalışması salon yönetimi. Erkek kısa saç modelleri. Unisex kısa salaş kesim. Randevu sistemi ve açılımı. Detaylı anlatım ve eğitim içeriklerinden oluşmaktadır.  Eğitim başlama 28 Nisan Pazar günü saat 12’30’dur. Bu eğitimimize katılım ücretsiz olup, meslektaşlarımızın yanı sıra  yanlarında çalışan Berberlik kuaförlük Mesleğine ilgi duyan herkes bu eğitime katılabilir,  kadın kuaförlerimizde bu eğitime davetlidir.

İKİNCİ EĞİTİMİMİZ İSE 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ

Odamız sponsorluğunda ikinci mesleki eğitimimiz ise 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecektir. Salkom kozmetik yönetim kurul başkanı  Ekrem Genç ve çalışma arkadaşları ile Ispartamızda 4 dalda Profesyonel makyaj Topuz tarama Renklendirme YOSUN PEELING Bilgi birikim Paylaşımı Eğitimimizi gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimiz yardımcı asistan çıraklarımız Yani kısacası Herkes Davetlidir Bu Eğitimimiz ücretsiz olacaktır. Eğitimimiz 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 10’00’da Meydan AVM’de gerçekleştirilecek olup, bu eğitimlere katılmak isteyen meslektaşlarımızın bize ulaşıp isim yazdırmaları gerekmektedir” dedi.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR