03 Mayıs 2024 Cuma

Bu bir vefa örneğidir

Bu bir vefa örneğidir

Isparta

ISPARTA’da 1984-1989 yıllarında Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ziya Zeynelgil, hayatını kaybetti. Zeynelgil, dün Isparta Belediye Başkanlığı binası önünde düzenlenen veda töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Göreve geldiği günden buyana Zeynelgil'i sürekli ziyaret eden ve sağlık sorunları ile de yakından ilgilenen Başkan Başdeğirmen, veda töreni ile de büyük bir vefa örneği sergiledi. Ziya Zeynelgil’in yeğeni Aslı Kozan’da törende Şükrü Başdeğirmen’e unutulan vefa duygusu hatırlattığı için teşekkür etti.

Isparta’da 2019 yılında Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen, göreve geldikten sonra geçmiş yıllarda Isparta’ya hizmet eden, Isparta için mücadele eden bir çok ismi ziyaret ederek, görüş alışverişi yapıyor ve yakından ilgileniyor. Eski başkan Ziya Zeynelgil’i de çok kez ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, Isparta için fikir alışverişinde bulunuyordu. Özellikle son zamanlarda sağlık sorunları ile de yakından ilgilenen Başkan Başdeğirmen, büyük bir vefa örneği sergiledi. Öyle ki cenaze töreninde de Zeynelgil’in yeğeni bu konuşmayı yaparak; bir kez daha vefa duygusunu cümlelerine taşıdı.

Cenaze töreninde konuşan Aslı Kozan, “Şükrü Başdeğirmen başkanımıza ailecek minnet duygularımızı iletmek istiyorum. Dayıma manevi olarak, sonrada rahatsızlıkları döneminde çok ciddi anlamda destek sağladı. Unutulan vefa duygusunu hatırlattığı için çok teşekkür ediyorum. Aile olarak kendisine minnettarız. Hakkınıza helal edin başkanım” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR