25 Nisan 2024 Perşembe

TİRYAKİLERE TEK SEFERDE SİGARA BIRAKTIRAN TEDAVİ REZONANS NASIL UYGULANIR?

TİRYAKİLERE TEK SEFERDE SİGARA BIRAKTIRAN TEDAVİ REZONANS NASIL UYGULANIR?

Isparta

Rezonans terapisi her türlü bağımlılığı, ağrısız ve acısız, frekansla tedavi ediyor. Kişinin vücuduna iletilen elektromanyetik enerji ile uygulanan Rezonans tedavisinde özellikle nikotin bağımlılığında yüzde yüze yakın sonuç alınıyor.

Hiçbir yan etkisi bulunmayan Rezonans terapisinin nikotin bağımlılığından kafeine, tuz bağımlılığından karbonhidrat bağımlılığına, alkol ve uyuşturucu bağımlılığına kadar geniş bir yelpazesi bulunuyor. Tedaviye gelenlerin 50 dakikalık seansla yıllardır süren alışkanlıklarının son bulmasına büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten Psikolog Engin Ulakçı Rezons terapisinin nasıl uygulandığı konusunda bilgi verdi. Tedavide bir kafa elektrodu, 2 el elektrodu ve 2 yapışkan elektrot kullanıldığını belirten Psikolog Ulakçı, yapışkan elektronlar manyetizmanın fazla olduğu bölgelere yapıştırılır, kişi güzel akustik şarkılar ile beraber 50 dakikalık bir seansa girer’’ dedi. Neospikoloji Danışmanlık Merkezinde Psikolog Engin Ulakçı, tedavi sonucu herhangi bir acı ve sızı hissedilmediğini ifade ederek ‘’ters frekanslama şeklinde çalışıyoruz, örneğin kişi 40 senelik bir sigara içicisiyse onun beyninde 40 senelik birikmiş nikotin frekansı var. Biz o frekansı o birikmiş bilgiyi beyninden ve vücudundan alıyoruz ve aynı bilgi frekansını ters çevirip tekrardan ona veriyoruz ki bu bilgi ve frekans nötrlenmis oluyor. Vücuttan nikotine yönelik frekans ve bilgiyi aldığımızda artık vücut sigarayı tanımıyor ve otomatikman nikotine karşı bir yoksunluk hissetmiyor’’ dedi. 

Psikolog Rabia Uçan Türkiye’de sayılı olan sistemi memleketi Burdur’a getirerek Neopsikoloji Danışmanlık Merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Madde ve alkol bağımlığında çığır açan bu sistem üç yada altı seanslık protokollerle bağımlılığa son veriyor.
Burdur Bahçelievler Mahallesi Öğretmenevi karşısı Atatürk Caddesi Parıltı apartmanında hizmet veren Neopsikoloji Danışmanlık merkezini ücretsiz danışmanlık ve randevu için ziyaret edebilir veya 0545 165 15 15 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR