29 Nisan 2024 Pazartesi

Sürmeli Yağcı’dan Belediye Başkanı Kodal’a ziyaret

Sürmeli Yağcı’dan Belediye Başkanı Kodal’a ziyaret

Isparta

31 Mart seçimlerinde Yalvaç’ta AK Parti’nin belediye başkan adayı olan Sürmeli Yağcı, seçimde az bir farkla yenildiği Yalvaç’ın yeni Belediye Başkanı Mustafa Kodal’ı temsil ettiği kooperatif ve 2 oda adına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

EKK başkanı Sürmeli Yağcı, “Seçim bitti şimdi Yalvaç için el-ele verme zamanı geldi. Halkımızın özgür iradesine saygı duymak ve seçilen arkadaşımıza her konuda destek olmak boynumuzun borcudur. Bu işbirlikçi tutumumuzu ifade etmek ve görevinde başarılar dilemek üzere buradayız. Rabbim çıkan sonucu ilçemize hayırlı eylesin “ sözlerine yer verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Kodal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu ilçede yaşayan tüm halkımız oy versin vermesin bizim büyüğümüz, kardeşimiz, arkadaşımız. Mazbatamızı aldığımız gün siyasi kimliğimizi bıraktık. Sürmeli Yağcı başkanım ilçemizde bulunan esnaf kesimini temsil eden 3 önemli görevi üstlenmiş değerli bir insan. Kendisi ve ekibi ile Yalvaç için omuz omuza mücadele etmek bizim için bir şereftir. Bu nazik davranışlarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum “ diye konuştu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İskender GÜÇLÜ

17 Nisan 2024 Çarşamba 09:56

Yalvaç a hayırlı olmasını diliyorum

İskender GÜÇLÜ

17 Nisan 2024 Çarşamba 09:54

Yalvaç a hayırlı olmasını diliyorum

MustafamusaAKBAŞ

17 Nisan 2024 Çarşamba 05:58

BES YİL CALİS TİNİZ CABALADİNİZ TER AKİNTİNİZ ,GUN ,GUNDUZ,GECE DEMEDEN, O KADAR İSTEKLİYMİSSİNİZ,YONETMEYE ALKİSLANCAK

doğrucu davut

16 Nisan 2024 Salı 22:53

Mustafa başkanı tebrik ederim. gerçekten çalışkan birisi olduğunu ve tüm Yalvacın başkanı olduğunu gösterdi. Tüm Yalvaçlılardan ricamdır parti ayrımı yapmadan Yalvaç için başkana destek olmalıyız.

S.ERYILMAZ

16 Nisan 2024 Salı 21:58

Ulkemizn ihtiyacı olduğu manzara. Tebrikler...

Merhaba

16 Nisan 2024 Salı 21:53

İşte memleket sevdası

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR