07 Mayıs 2024 Salı

Başkan Özmen gönülleri fethediyor

Başkan Özmen gönülleri fethediyor

Isparta

31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez hayata geçirdiği hizmetlerle halkın takdirini toplayan Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, şimdi de mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Seçim sürecinde vadettiği projeleri bir bir hayata geçirmeye başlayan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mustafa Özmen, ‘Başkan Mahallemizde’ adı altında mahalle sakinlerini ziyaret ederek, talep ve önerileri dinliyor. Bu kapsamda ilk olarak Selçuk Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Özmen’e Gelendost’un tek kadın muhtarı Gülşen Tanyeli de eşlik etti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Özmen, “Seçim sürecinde dile getirdiğimiz konuların başında halkımızla iç içe olmayı taahhüt etmiştik. Bugün görevimizde henüz birinci ayımızı doldurmadan bu sözlerimizi yerine getiriyoruz. Halkımızın yıllardır özlediği ‘birlikte yönetim’ anlayışımızla ilçemizi daha güzel yerlere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. ‘Başkan Mahallemizde’ başlığı altında bugün Selçuk Mahallemiz sakinleriyle bir araya geldik. Onların sorun ve taleplerini yerinde dinledik. Başta mahalle muhtarımız Gülşen hanım olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Ekonomik anlamda belediyemizin büyük bir yük altında olmasına rağmen sorunlarımızı ivedilikle çözmek için gayret edeceğiz.” dedi.

Gelendost’un özlenen yönetim anlayışına kavuştuğunu belirten ilçenin tek kadın Muhtarı Gülşen Tanyeli ise, “Sayın Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. İlçe halkı olarak yıllardır özlem duyduğumuz yönetim anlayışını kısa sürede hayata geçirdi. Gece gündüz istediğimiz anda kendisine ulaşabileceğimizi gelir gelmez gördük. Dün de tüm muhtarlarımızla birlikte istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimiz de bugün gerçekleşen ziyaretlerden dolayı oldukça memnun. Biz de başkanımızı mahallemizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Her zaman kendisinin yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kolçelik gece uyumaz gündüz yatmaz

26 Nisan 2024 Cuma 10:56

selçuk mahallesinde eski adamın fanatik fanları var bu mahallede imar planı hak getire adam 3 metre geri çekeceğine 3 metre yola çıkmış yetmemiş projede olmadığı halde dışarıdan uyduruk asansör yapmış resmen yola beton duvar çekmiş içme suyuda büyük ihtimal kaçak saplamalıdır yaptığı her iş hileli olan bu şahıs menşurdur buna göz yuman iki mıyendis var ilçedeki imar kirliliğine göz yuman vatandaşın tapulu parseline yol parkvs yapan noldu amirleri gitti şu işide bu yaptı denilecek eser bıraktımı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR