24 Nisan 2024 Çarşamba

URMAR KOOPERATİFİNDEN ISPARTA ESNAFINA BÜYÜK DESTEK

URMAR KOOPERATİFİNDEN ISPARTA ESNAFINA BÜYÜK DESTEK

Isparta

ONLİNE SİPARİŞ MAĞAZANI AÇ MÜŞTERİLERİNE İLAN ET DÜKKANINA /KARTINA /AFİŞİNE MAĞAZA KODUNU ,LİNKİNİ EKLE MÜŞTERİLERİN SANA İNTERNETTEN ULAŞSIN

  • İster kendi belirlediğin saatlerde Eve Teslim yap
  • İstersen Hızlı sipariş yöntemiyle Al-Götür şekliyle müşterinin siparişini hazırla müşterin bekleme yapmasın alışverişler hızlı olsun sosyal mesafe korunsun. 
  • Kredi kartına %0 Komisyon kesintisi ile Kredi kartı veya Kapıda Ödeme ile ONLİNE SİPARİŞ AL  
  • Sistemde Mağazanı aç 2 ay boyunca %0 komisyon kesintisi ile karantina önlemlerine destekte bulun. Alternatif yollarla teknolojiyi kullanarak Siparişlerine devam et.

MANAVLAR, MARKETLER,KASAPLAR, KAHVALTILIK ve SÜT ÜRÜNLERİ SATICILARI ,UNLU MAMULLER ,PASTANE ,FIRIN ,SU SİPARİŞİ, ÇİĞ KÖFTE , ZEYTİN SATIŞI, YEMEK SİPARİŞİ ÇİÇEK SİPARİŞİ,AKTARLAR  VE DİĞER ALANLARDA FAALİYETTE BULUNAN BÜTÜN ESNAFIMIZA UYGUNDUR.

MAĞAZALAR İÇİN ;

Eve teslim mağaza kaydı nedir?

Eve teslim mağaza kaydı sadece ilinizdeki müşterilere kapıda teslim / dükkanda teslim hızlı online sipariş amaçlı açılmıştır. Biz yerel esnafımıza rakip olmuyor onlara online siparişin yollarını açıp hizmet kalitelerini arttırıyoruz.

Eve teslim mağaza kaydına kimler üye olabilir?

Vergi levhasına sahip bütün esnafımız bu alandan üye olabilirler. Bu alanda girdiğiniz ürünleri yerelde müşterilerinize kapıda veya dükkânınızda hızlı teslimatla ulaştıracağınızı unutmayınız. Teslim saati ve şekli bilgilerini ürünlerinize ekleyebilirsiniz.

Eve teslim için ücret alabilir miyim?

Eve teslim için kendi belirleyeceğiniz kargo şablonu ile eve teslim için ücret belirleyebilirsiniz.

Eve teslim ödeme türleri nelerdir. ?

Eve teslim kredi kartı ile ya da sadece eve teslim yerel satıcı gruplarına özel kapıda ödeme seçeneği ile sipariş alabilirsiniz.

Eve teslimde koşulsuz iade seçeneği var mıdır?

Özel siparişleriniz hariç mesafeli satış sözleşmeleri gereği iade müşteri hakkıdır.

Eve teslim sipariş iptal edilirse müşteriye kredi kartı ödemesi iade edilir.

Eve teslim üyeliği komisyon kesintisi var mıdır?

Eve teslim üyeliği yıllık paket olarak alınır. Bu üyelikte 100 ürüne kadar listeleme yapılabilir. Daha üstü için bizimle irtibata geçiniz.  Normal şartlarda komisyon bedeli %5 olup. 2 ay süreyle %0 komisyon kampanyası uygulanacaktır. İYİZİCO tarafından Kooperatifimize sağlanan %0 komisyon fırsatı devam ettiği sürece müşterilerimize daha uzun sürelerle yansıtılacaktır. Özellikle halkımızın evde kalmasının teşvik edildiği bu salgın hastalık sürecinde komisyon alınmaması planlanmaktadır.

Nasıl Mağaza açabilirim?

Mağaza aç sekmesinden mağaza açabilirsiniz. Problem yaşadığınız konuları canlı desteğe girebilirsiniz. Önce www.ureticimarket.com dan mağaza aç sekmesinde firma bilgilerini doldurup yönlendirmeleri takip etmelisiniz.

Mağazamın online sipariş aldığını nasıl ilan edeceğim?

Kendi müşterilerinize bilgilendirme yapabilir. Ayrıca mağaza linklerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. QR kodunuzu çıktı alıp mağazanıza yapıştırabilir /kart broşür basırıp dağıtabilirsiniz.

ALICILARA BİLGİLENDİRME

Eve teslim hangi işyerlerinden oluşur?

Kategorilerde ismi geçen alanlardaki yerel mağaza ve işyerlerinizden eve teslim veya mağazan hızlı teslim şeklinde sipariş geçebilirsiniz.

Eve teslim ödeme şekli?

Kapıda ödeme veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

İade şekli/sipariş iptali?

Ürünleri iade almak mağazalar için bir zorunluluktur. Size ürün aynı gün içinde teslim edilmezse şipariş iptali yapıp ücretinizi geri alırsınız.

Sitemizdeki Canlı destek modülünden sorularınızı sorabilirsiniz. Veya müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. 0850 888 00 45

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet YILIK

29 Mart 2020 Pazar 13:31

Aracıları kaldıran direk müşteri satıcı ilişkisini kurabilene bir uygulama en fazla Abd yaygın olarak kullanılıyor

Arif

29 Mart 2020 Pazar 10:41

Ispartalıya göre değil bu uygulama. Alacağımızı görüp seçmemiz lazım. Böyle alışveriş mi olur

dikkat edilecek hususlar

29 Mart 2020 Pazar 02:22

kuruyemişciler de mutlaka olmalı listede..ve kuruyemişler mutlaka fabrikasyon paketlenmeli...el değmemeli paketlemeye..görüyoruz aynı eldivenle hem ürün hem para alışverişi yapan esnafları...o eldivenin hiçbir anlamı yok bu durumda

sonunda

29 Mart 2020 Pazar 02:16

harika olur, geç bile kaldınız...pazaryerlerini bile tümden kaldırıp sadece internet siparişiyle ihtiyaçlar karşılanmalı...gerçek karantina ancak böyle olur..aksi takdirde ipin ucu kaçtıkça kaçar

Esnaf

29 Mart 2020 Pazar 01:19

Valla iyi uygulama böyle bir kooperatif mi varmış ilk defa duyuyorum. Lakin Esnaf olarak teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi düşünülmüş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR