02 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Baykal’dan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş'ı ziyaret etti.

Isparta

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal,  Senirkent MHP İlçe Başkanı Akın Güler ile beraber Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş'ı ziyaret etti. 

Ziyarette, yerel yönetimlerin ve medyanın işbirliği ve iletişimi üzerine konular ele alındı.

Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, gazetecilerin demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirterek, yerel yönetimlerle medyanın işbirliğinin önemine değindi. 

Başkan Baykal, "Gazetecilerle sürekli iletişim halinde olmamız, ilçemizin sorunlarına ve gelişmelerine dair halkımızı doğru ve zamanında bilgilendirmemiz için gereklidir" dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medyanın yerel yönetimlerle olan ilişkisinin şehir için olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti. 

Baş, "Medya olarak, şehrimizin gelişimine katkı sağlamak için yerel yönetimlerle sıkı bir işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, her iki tarafın da şehir için daha iyi hizmet verme ve şehir gündemini doğru bir şekilde aktarma konusundaki kararlılıkları vurgulandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR