02 Mayıs 2024 Perşembe

Bayram Coşkusu 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Yaşanacak

Bayram Coşkusu 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Yaşanacak

Isparta

Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer, “Çeşitli etkinlik ve çocuk aktivitelerinin olacağı, bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağımız 23 Nisan Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyorum.” dedi.

BAYRAM COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlenecek. 21 Nisan Pazar Pazar günü Saat 14.30’da başlayacak program Mehmet Akif Ersoy Stadyumu ve 100.Yıl Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek şenlikte çocuklar, şişme balon, yüz boyama, maskotlar, survivor parkuru Mehteran Gösterisi ,22 Nisan Pazartesi Günü Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Sosyal Tesislerinde Ücretsiz Sinema günleri ve farklı etkinlikler ile bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI ŞENLİĞİMİZE BEKLİYORUM”

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer “Milli iradenin temsil makamı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu yıl ilçemizde coşku içerisinde kutlayacağız. Çocuklarımız çeşitli etkinlik ve Aktiviteler ile bayram sevincini doyasıya yaşayacak, güzel vakit geçirecekler. Tüm çocuklarımızı, düzenleyeceğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimize bekliyorum.” dedi.

Bir ‎2 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎CC ARE 23 NISAN 1864 Çocuk Senliği Mehmet Akif ERSOY Stadyumu 100.Yıl Millet Bahçesi 21.04.2024(PAZAR) (PAZAR) 14.30 ب çok daha fazlası sizleri bekliyor çocuklar Şişme SişmeBalon Balon Yüz Boyama Mehteran Survivor SurvivorParkur Parkur Ali Maskotlar AliGÖÇER GOCER ŞARKIKARAAGAÇI SARKİWARAAGAÇBELEDİYEBAŞKANI BELEDİYE BAŞKANI‎'‎‎ görseli olabilir

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR