27 Nisan 2024 Cumartesi

Siyasette değişen bir şey yok

Siyasette değişen bir şey yok

Isparta

Isparta’da seçime sayılı günler kala MHP Meclis Üyesi Adayı olan ve sahibi olduğu gazeteden izinsiz ve künyesiz mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i karalamak adına hazırlanan 60 Bin adet gazetenin polis tarafından el konulmasının ardından yine MHP’nin 1999 ve 2007 yıllarında aynı taktiklerle seçim öncesi yaptıkları çirkin çalışmalar akıllara geldi.

Yıl 1999. MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın mevcut belediye başkanı Mehmet Aybatılı ile seçimde yarışacakken o dönem uçaklardan Aybatılı’yı karalamak ve halkın gözünde bitirmek adına “Ahtapot” broşürleri atarak büyük bir tepki toplamıştı.

2024 yılında da bu kez de yine aslı astarı olmayan bir haberi usulsüz, izinsiz ve künyesiz bir gazeteye basımını yaptı. Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i kötülemek, halkın gözünde küçük düşürmek adına basılan gazeteler dağıtıma çıkmadan şikayet üzerine son anda polis ekipleri tarafından yapılan baskınla engellendi.

Yıllar geçse de aynı taktikle yoluna devam ediyor. Sadece şahıslar değişiyor. Seçimi kazanmak adına karalama, iftira, yalan siyaseti güdüyor.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR