27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi Fark Attı:5-1

Liseler arası futbol turnuvasında maçlar başladı.

Spor
Bugün oynanan Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi-Gönen Anadolu Öğretmen Lisesi müsabakası 5-1 Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Milli Egemenlik Sahası’nda bugün saat 10.30’da başlayan maçı Anadolu Öğretmen Lisesi farklı kazandı.
Müsabakaya hızlı başlayan Anadolu Öğretmen Lisesi, 25. dakikada Furkan’ın sol kanattan getirdiği topla buluşan Suat, ceza sahası dışından topu ağlarla buluşturdu. (1-0) Golden sonra ataklarını sıklaştıran Anadolu Öğretmen Lisesi, 30. dakikada Furkan’la 2. golü buldu. Bu golden 10 dakika sonra Gönen Anadolu Öğretmen Lisesi atağında ceza sahası dışından yapılan ortada topla buluşan Hakkı, kaleci Umut’la karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla kaleci Umut’un solundan topu ağlarla buluşturan Furkan topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı 2-1’lik skorla sonuçlandı.
Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi, Murat Çoban’ın 50 ve 52. dakikalarda attığı gollerle durumu 4-1’e getirdi. Maçın skorunu ise 61. dakikada Oğuzhan belirledi.(5-1)
Müsabaka sonunda Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi futbolcuları kaptanları Murat Çomak’ın doğum gününü kutladılar. Alınan bu galibiyeti Murat Çomak’a hediye ettiklerini dile getirdiler. Bu maçın ardından Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Senirkent Teknik ve EML karşılaşması başladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR