27 Nisan 2024 Cumartesi

5 yıl önceki pankartlar yine meydanlarda

5 yıl önceki pankartlar yine meydanlarda

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen seçime 2 gün kala Davraz Kapalı Pazaryerinde büyük bir miting gerçekleştirdi. Miting alanında büyük bir coşku yaşandı, meşaleler, havai fişekler, yoğun katılımla gerçekleşen mitingde, Davraz’da 5 yıl önce belediye personeli tarafından açılan pankartlar tekrar miting alanındaydı.

Belediye personelinin net bir şekilde tam desteğini açıkladığı Başkan Başdeğirmen için açılan pankartlarda, ‘Başkanım Belediye Personeli Seninle’, ‘Daima Hazırız, Daima Yanındayız Başkanım’, ‘Başkanım Belediye İşçileri Seninle’ yazıları yer aldı.

Miting esnasında ayrıca Küçük Hacılar Köyü sakinleri de meydanda gelerek açtıkları ‘Efsanelerin efsanesi gönüllerimizin başkanı Şükrü Başdeğirmen’ pankartıyla tam destek verdi. Yine miting alanında açılan ‘Konuşan konuşsun, Isparta sizi biliyor başkanım. O kadar’, ‘Başkan amca merak etme yenilecekler’ gibi pankartlarda dikkat çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DELİ BAYRAM

29 Mart 2024 Cuma 19:49

Kaptan rıza şükrü işçinin alacağını cebinden ödemiş gibi konuştun ve kać para alacaklari vardı kaç para ödedi (BOZAN ÖNÜ YOLU 2KM KARTAŞ BETON KARŞISI BİLGİNAY TEMİZLİK ŞANTİYESİ 300 ÇALIŞAN ANLATSIN

Temizlik şöförü538

29 Mart 2024 Cuma 19:43

KAPTAN RIZA RUMUZLU ARKADAŞ BİLİP BİLMEDEN BALIKLAMA DALMIŞSIN BAŞ ŞÖFÖR HAKLI ZİYA BAŞKANIN YAPTIĞI SÖZLEŞMEYİ ÖDEMEYEN ŞÜKRÜ BAŞKANA OY YOK

Kaptan Rıza

29 Mart 2024 Cuma 17:36

Baş şoför rumuzlu kişiye . . İmama kızıp da, camiye gitmemezlik olmaz ...Sen hıncını reisden değil, git Halil abinden çıkar.. Şükrü Başdeğirmen olmasa, geçmişteki alacağınız paraların üstüne bir tas su icerdiniz .. Şükrü gelir gelmez paralarinizi tıkır tıkır ödedi...Bu mu vefakarlik..

BAŞ ŞÖFÖR

29 Mart 2024 Cuma 15:38

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİRTANE OY YOK OYLAR ZİYA BAŞKANA

belediye

29 Mart 2024 Cuma 13:21

basarılar baskanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR