27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP’li Halıcı’dan seçim çıkışı

CHP’li Halıcı’dan seçim çıkışı

Isparta

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçime iki gün kala CHP Isparta Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Yalım Halıcı videolu bir mesaj yayınladı. Yoğun ve kapsamlı bir seçim süreci geçiren ve Isparta’da on binlerce insanla bir araya gelen Halıcı “31 Mart akşamından zaferlerle çıkacağımıza olan inancım tamdır. Seçim gecesi Isparta ittifakı kazanacak, Türkiye İttifakı kazanacak!” dedi.

Açıklamasında bütün Ispartalı yurttaşlara teşekkür eden CHP’li Milletvekili “Hemşerilerim başta olmak üzere partili, partisiz herkese bu süreçte vermiş oldukları desteklerden dolayı ve kocaman bir aile olduğumuzu gösterdiğiniz için yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalım Halıcı açıklamasında ayrıca şunları belirtti;

Başta Kadın ve Gençlerimiz olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Partili emekçilerimize, büyük bir cesaret gösteren tüm Belediye Başkan Adaylarımıza, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bu süreçte hep beraber çok büyük emek verdik. Seçim çalışmaları sürecinde Isparta’da binlerce km yol yaptık ve ter döktük. Cumhuriyet Halk Partisi'nin "Halkçı Belediyecilik" anlayışını; Isparta’mızın her bir karış toprağında tekrar tekrar vurgulama fırsatı bulduk. Belediye Başkan Adaylarımız ile birlikte yeşerttiğimiz umutları hep birlikte büyüteceğiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ler...

30 Mart 2024 Cumartesi 01:50

Altan Tan lı Türkiye ittifakı. Sayın vekilim keşke "Aramızda kalsın" da deseydiniz. Nerde o rahmetli Deniz Baykallar, Muharrem İnceler, Mehmet Sevigenler. ler...ler...ler..

Araslı Vatandaş

29 Mart 2024 Cuma 22:18

Sağ oylar bölünürse adlı yorumcuya ...CHP nın kemikleşmiş 20 bin oyu var...Hadi 5 bin de yeni gençler verse, 25 bin eder... Belediye başkanlığı seçiminde 50....60...hatta 70 bin alan kazanır gider, oturur koltuğa...CHP nın mümkün mü, bu kadar oy alacağı, Isparta merkez de... Milletvekili seçiminde, CHP ye oy verdik ama, Yalım Halıcı vekilin şahsına oy verdik...Bir başkası olsaydı, yine vermezdik..Ama şimdi, Atakan Yazgan beye , biraz zor oy gelir.. Yine de hayırlısı olsun...

ali

29 Mart 2024 Cuma 22:00

koskoca chp hdp nin güdümünde tehlikeli yollara girdi. değermiydi?

Sağ oylar bölünürse

29 Mart 2024 Cuma 20:50

Tahminimce sağ partilerin oyu ıspartada üçe bölünürse, chp belediye seçimlerini otomatikman kazanır.Demedi demeyin.Birde yeniden refah partisi faktörü var,unutmayalım!!!!!

Araslı

29 Mart 2024 Cuma 17:30

Kalp ve tansiyon rahatsızlığı varsa, o gece , sabaha kadar çok dikkatli ol derim, sayın vekil...Saat 24 den sonra ki 1 Nisan şakasına hazır ol, yeter...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR