07 Mayıs 2024 Salı

ENDOSKOPİ SIRASINDA FENALAŞAN BABASI ÖLDÜ, İHMAL İDDİASINDA BULUNDU

ENDOSKOPİ SIRASINDA FENALAŞAN BABASI ÖLDÜ, İHMAL İDDİASINDA BULUNDU

Isparta

ISPARTA'da, Ramazan Gök (54) mide rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede yapılan endoskopi sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Gök'ün oğlu, babasının ölümünde ihmal olduğunu öne sürerek, şikayetçi oldu.

Yalvaç'a bağlı Yukarıkaşıkara Köyü'nde yaşayan Ramazan Gök, mide rahatsızlığı nedeniyle dün Isparta Şehir Hastanesi'ne gitti. Ramazan Gök, hastalığına teşhis konulması amacıyla aynı gün endoskopiye alındı. Ancak Gök, endoskopi sırasında henüz bilinmeyen nedenle fenalaştı.

Hemen yoğun bakıma alınan Ramazan Gök, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

'İHMAL SONUCU ÖLDÜĞÜNE İNANIYORUM'

Gök'ün oğlu Tekin Gök, "Babam midesinden rahatsızdı. Başka rahatsızlığı yoktu. Endoskopi sırasında fenalaştı ve yoğun bakıma kaldırıldı.

Başhekim ve diğer yetkililer ile görüştük. Endoskopi esnasında bir komplikasyon geliştiğini söylediler. Savcılığa şikayetçi oldum. Babamın ihmal sonucu öldüğüne inanıyorum. Otopsi yapıldı.

Otopsi raporu üç ay sonra çıkacakmış. Babam dışında, aynı yerde endoskopi olan 3 hastanın daha yoğun bakımda olduğunu biliyorum. Sorumlular hakkında soruşturma açılsın" dedi.

Ramazan Gök'ün cenazesinin, otopsi sonrası ailesi tarafından teslim alınarak, Yukarıkaşıkara Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

baskıcı idare

11 Ocak 2020 Cumartesi 00:47

şu kadar anjio yaptık diye pasta kesen şu kadar ameliyat yaptık gurur duyan yönetimden ne beklersin akfen başta olmak üzere egocu idare oldukdan sonra çalışanlara sürekli para için mobing uygularsan olacağı bu neden hala idarecilerden görevden alınan yok ? insan hayatı bu kadar ucuz mu ? işlerine gelince mük****l ölüm olunca sus pus yazık yazıksırf cebiniz dolsun diye o koltuk da oturup çalışanları ezerseniz Allah ın sopası yok işte yüzü olan idareci varsa istifa eder ama nerde yarın unutulur...

Vatandas

10 Ocak 2020 Cuma 11:38

Allah rahmet eylesin ihmali varlarsa eger sorumlu veya sorumlular cezasiz kalmamali insan hayati neticede tekrardan basiniz sagolsun

Hammurabi

10 Ocak 2020 Cuma 00:20

Ruşen beyde bi sıkıntı yok ancak koordinatör olarak ortalıkta dolaşan şahısta sıkıntı var millete baskı zulüm , dedikodu yapacağına biraz hastane ile ilgilensin bu arkadaş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR