18 Nisan 2024 Perşembe

İKİBİN TL İÇİN 2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

İKİBİN TL İÇİN 2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Asayiş

Finike İlçesi Turunçova Mahallesi Asarönü mevkisinde Kızılcık Yaylası’ndaki dağ evinde oturan çevreci çift, 3 çocuk babası Ali Ulvi Büyüknohutçu ve eşi Aysin Büyüknohutçu’dan haber alamayan Antalya’daki çocukları, komşularından yardım istedi. Ailenin evine giden komşuları, kapıyı çaldı. Açan olmayınca merdivenle balkondan evin içine bakan komşuları, Büyüknohutçu çiftinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemede, 2 katlı evin giriş kat balkonunda Aysin Büyüknohutçu’nun, salonun kapısında ise Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun cesetleriyle karşılaşıldı.



Jandarma istihbarat ekipleri, olayla ilgili yaptığı çalışma sonunda Büyüknohutçu çiftini öldürdüğü iddiasıylaTurunçova Mahallesi’nde oturan Ali Yumaç’ı dün gece gözaltına aldı. Ekipler, olayda kullanıldığı belirtilen av tüfeğini ise bir kuyunun içinde buldu.

Şüpheli Ali Yumaç jandarmaya verdiği ilk ifadesinde işsiz olduğunu, cinayetleri para için işlediğini ve evden yaklaşık 2 bin lira aldığını söyledi. Ali Yumaç’ın jandarmadaki sorgusu sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bk herıf

13 Mayıs 2017 Cumartesi 13:45

Katıksız o........

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR