28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA KIRSALINDA BİR UÇURUMA ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

ISPARTA KIRSALINDA BİR UÇURUMA ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Asayiş

Fox'ta yayınlanan Kaybolan Çiçekler programıyla bir andaTürkiye'nin gündemine oturan Hatice T. öldü mü yoksa öldürüldü mü? Aylardıryanıt bekleyen soruları çözmeye çalışan Kaybolan Çiçekler ekibi, canlı yayındagelen itirafla sarsıldı. Anne Fadime T. sakladığı gerçeği canlı yayındaaçıkladı: "Soner kızımı kaçıracağını söyledi, ben de öldür dedim".

 

SONER AKTAŞ İLE ANNE FADİME T. NE KONUŞTU

 

Anne Fadime, baba Ali, ağabey Arif ve abla Gülsüm T,aylardır Kaybolan Çiçekler programında 16 yaşındayken ortadan kaybolan HaticeT'den gelecek mutlu bir haberi bekledi. Ancak o haber bir türlü gelmedi. HaticeT.'nin ortadan kaybolması konusunda şüpheliler listesinin en üst sırasındaSoner Aktaş vardı. Sürekli çelişkili cümleler kuran Soner Aktaş'ın, anne FadimeT. ile yaptığı yoğun telefon görüşmeleri Kaybolan Çiçekler programında bir birortaya çıkartılmıştı. O görüşmelerden sonra söz vermesine rağmen Soner Aktaş,Kaybolan Çiçekler programına gelmedi.

 

"KIZINI ÖLDÜRECEĞİM"

 

Kaybolan Çiçekler programının 97. bölümüne anne Fadime T'ninşok sözleri damga vurdu. Kaybolan kızı için günlerdir gözyaşı döken anne, SonerAktaş ile aralarında geçen konuşmayı da ilk defa canlı yayında açıkladı. AnneFadime T., Soner'in kendisine "çocuk öldü, seni de öldüreceğim"dediğini, 7 Ekim Cuma günü ise kızını öldüreceğini söylediğini anlattı.Bunlarla sınırlı kalmayan anne Fadime T. "Soner, kızımı kaçıracağınısöyledi, ben de öldür dedim, bildiklerimi anlatmadım çünkü Soner beniöldürmekle tehdit etti" dedi. Açıklamaların üzerine Şuhut savcılığınıntalimatıyla anne Fadime T. gözaltına alındı.

 

ARİF STÜDYOYU TERK ETTİ

 

Günlerdir sakin duruşuyla "acaba" sorularınıüzerine çeken ağabey Arif T. annesinin Soner Aktaş ile işbirliği yaptığınıöğrenince stüdyoyu terk etti. Telefonla canlı yayına bağlanan bir izleyici iseHatice T.'nin kaybolduğu gün "Arif ile Soner Bolvadin'e giderken Hatice'dearabadaydı" dedi. Kiralanan aracın takip sistemine ulaşan KaybolanÇiçekler ekibi, olay günü Soner Aktaş'ın Isparta kırsalında bir uçurumunkenarında 5 dakika beklediğini tespit etti. Belirlenen noktaya giden KaybolanÇiçekler ekibi arama çalışmalarını saatlerce sürdürdü. Ancak 8 aydır kaybolan Hatice'denbir haber çıkmadı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR