29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA 3. ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ İLİŞKİSİ 1 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Isparta'da Şarkikaraağaç Anadolu Lisesi'nde görev yaptığı dönemde, kız öğrencisi D.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan beden eğitimi öğretmeni Mehmet A., 3 yıl sonra tutuklandı.

Asayiş


Şarkikaraağaç Anadolu Lisesi'nde 2009 yılında görev yapan beden eğitimi öğretmeni Mehmet A., o dönem 16 yaşında olan öğrencisi D.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Mehmet A., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakkındaki soruşturma devam ettiği için açığa alınmayan Mehmet A.'nın, aynı yıl Isparta Güzelsanatlar ve Spor Lisesi'ne tayini çıktı.

Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davanın geçen çarşamba günü yapılan duruşmasında mahkeme heyeti, Mehmet A.'nın tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanma gerekçesi olarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun D.K. ile ilgili gönderdiği sağlık raporu gösterildi. D.K.'nın ruhsal dengesinin bozulup- bozulmadığının tespit edilmesi amacıyla mahkeme tarafından istenen raporda, "Yapılan muayenede, D.K.'nın olaydan olumsuz etkilendiği" belirtildi.

Tutuklanan Mehmet A., Yalvaç Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na gönderildi. Mahkeme, tarafların savunmalarını yapmaları için duruşmayı 25 Nisan'a erteledi. - Isparta / Sarkikaraagaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR