28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

Asayiş

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı.

Eğirdir ve Senirkent ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı ihbarını değerlendiren ekipler, Eğirdir ilçesi Tepeli köyü yol kavşağında yapılan yol arama ve kontrolde H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38)  isimli şüphelilerin aracında  uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada 58 gram eroin maddesi araç içerisinde gizlenmiş vaziyette ele geçirildi. Senirkent ilçesi Gençali köyünde uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak sucundan aranan H.H.M. (25) isimli şahsın yakalanması sonucu yapılan üst aramasında ise 2 gram eroin maddesi olmak üzere toplam 60 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ve imal ticareti yaptığı tespit edilen H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38) ve H.H.M. (25)  isimli şüpheliler adli makamlara sevk edilirken çıkarıldıkları mahkemece H.H.Ç, M.O. ve Y.Ç tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı cezaevine gönderildi. Şüpheli H.H.M tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eski bi bağımlı

06 Mayıs 2019 Pazartesi 02:31

Yapmayın arkadaşlar kimseye önyargıyla yaklaşmayın kurtulabilse kurtulacak zaten bu gençler . Antalya narkotik çalışmıyor bizzat ihbar için dilekçe verdim torbacıları yakalatmak için asıl satıcı onlar bunlar gariban yapmayın .. dilekçe karşılığı bile gelmedi . Göz yumuyorlar yemin ederim başka bi açıklaması yok bilen bilir antalyada alenen satılıyor..

Eski bi bağımlı

06 Mayıs 2019 Pazartesi 02:28

Ulan iyi hoş da garibandan ne istiyonuz adamlar içici işte anlayın 1 gr 3 gr 5 gr ... antalyada 300 gr 500 gr satıyor hemde alenen.. onlar satmasın bunlarda bulamasın .. çok büyük derttir kimseyi kınamayın.. unutmayın bütün uyuşturucular keyfi içilir ama eroin zorunluluktan içilir .. bu işten çok büyük para aklayan var ki ses çıkarmıyorlar asıl merkezi antalya bitirsinler orayı burda hiç olay olmaz bak görün.. yazık içicileri narkotik yakalayınca bide oh olsun yazan var ulan adam zaten zor duru

mustafa

12 Şubat 2019 Salı 08:25

HAYVANLARI SEVMEYİN HOR GÖRÜN KÖTÜ DAVRANIN KOVUN BİR KAP SU YEMEK VERMEYİN AMA GÖRÜYORSUNUZ BİZLERE EVLATLARIMIZA FAYDASINI ARTIK !!! ŞURDA SU KÖPEK VAR BURDA BU VAR ALIN DEMEYİN

Antispartan

11 Şubat 2019 Pazartesi 23:17

Herkes su it kadar işini yapsa memlekette gram sorun kalmaz da işte bir it kadar olmakta marifet artık.

saçit

11 Şubat 2019 Pazartesi 17:04

şu hayvanlara yapmadığınız bırakmadınız topladınız ****ürdünüz ne zararı vardı Bu hayvanlardan daha dost olan bir insan evladı çıkar mı ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR