29 Mart 2024 Cuma

VALİ GÜNAYDIN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Vali Günaydın göreve başladığı andan itibaren bulduğu her fırsatta ilçe, köy, mahalle, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra sık sık il merkezinde ki okullara da sürpriz ziyaretler yaparak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geliyor.

Eğitim

Vali Günaydın göreve başladığı andan itibaren bulduğu her fırsatta ilçe, köy, mahalle, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra sık sık il merkezinde ki okullara da sürpriz ziyaretler yaparak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geliyor.

Vali Günaydın son olarak Dere Mahallesinde bulunan Hediye Un Fabrikası İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarette okul müdüründen bilgi alan Vali Günaydın ardından öğretmenlerle bir araya gelip talep ve önerileri dinleyerek bir süre sohbet etti.

Ardından sınıflara giren Vali Günaydın, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerden dersleri hakkında bilgi alan Vali Günaydın, sıralara oturarak öğrencilerin istek ve öenerilerini dinledi.

Öğrencilere bol bol kitap okumayı tavsiye ederek derslerinde başarılar dileyen Vali Günaydın, yaptığı açıklamada;ziyaretlerine devam edeceğini söyleyerek, herhangi bir hazırlık yapılmadan yapılan okul ziyaretlerinin sorunların tespitinde ve eğitim kalitesinin arttırılmasında önemli faydalar sağladığını belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

imam hatipli

24 Ekim 2017 Salı 23:06

sayın valim imam hatip ortaokulları ve liselerini de bir dolaşsanız eksiklerimiz çok veliler olarak çok memnun oluruz.

abdullah

24 Ekim 2017 Salı 11:33

Sayin veli şkm.kiremitci iho dan 829 veli memnun.her yil kayit artiyor.yeni siniflar aciliyor.egitime ve sosyal etkinliklere çok onem veriliyor.iyi egitim icin yapilmistir.siz yinede başka okulda okutabilirsiniz

abdullah

24 Ekim 2017 Salı 10:58

Sayin veli şkm.kiremitci iho dan 829 veli memnun.her yil kayit artiyor.yeni siniflar aciliyor.egitime ve sosyal etkinliklere çok onem veriliyor.iyi egitim icin yapilmistir.siz yinede başka okulda okutabilirsiniz..

MEB 32

23 Ekim 2017 Pazartesi 20:05

Tamam güzel bir uygulama ama neden bir sağlık ocağına ,sigorta binasına ,tapuya varıp ,yerinde anlık vatandaşları ve çalışanları işleyişi kontrol etmezler.?

the imam

23 Ekim 2017 Pazartesi 17:50

sayın valim şehit muhsin imamhatip orta okulu 8. subeyede bir ziyaret edin 5 i aşkın sınıf var hele bir sınıf var ki küçük desem küçük bana darılır 15 kişi daracık odada sıkıs tepış ders görüyorlar az akldı ses cıkarmıyom amma ortalıgı ayaga kaldıracam birde tembeller i oraya atmşiş sayın mudurum yazık cok yazık bu gençlere idareci demek işlerin tıkırında gitmesi demek degil işlerin adil ve hakkaniyetli olması demek normal sınıfı ikiye bölmüş yarısına ögretmenler odasına katmıs eesıgamamıslar di

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR