20 Nisan 2024 Cumartesi

BU HABERE DİKKAT ISPARTA

BU HABERE DİKKAT ISPARTA

Ekonomi

AKEDAŞ tarafından yapılan duyuruda, Çarşamba günüIsparta'nın bazı mahallelerinde ve Kuleönü Kasabasında elektrik kesintisi yapılacağıduyuruldu.

 

Yapılan duyuruda, "20 Nisan 2016 Çarşamba günü 08:00ile 17:30 saatleri arasında M 2 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; ile Galericiler Sit., Toptancı Hali, Deri Organize Sanayi,Isparta Belediyesi Asfalt Şantiyesi ve Park Bahçeler Müdürlüğü, Cezaevi, 112Acil, Bayındırlık, Mahrukatçılar Sitesi, İl Jandarma Komutanlığı, Çelik KuvvetMüdürlüğü ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşterileretkilenecektir.

 

20 Nisan 2016 Çarşamba günü 08:00 ile 17:30 saatleriarasında Kuleönü TR-1 KÖK çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; KuleönüKasabası, Bayat Köyü, Gürkan Gül yağı fabrikası, Tempa Tavuk, Kırmızı BeyazHindi Çiftliği ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterileretkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilensaatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerleçalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerindikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTA

19 Nisan 2016 Salı 08:53

AMAN ALLAH KORUSUN DAHA DÜN ULUSAL MEDYADA OKUMUSTUK " 30 000 TAVUGUN ELEKTIRIK KESINTEN DOLAYI HAVASIZLIKTAN ÖLDÜGÜNÜ "

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR