29 Mart 2024 Cuma

ANKARADAKİ ISPARTALILAR YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

ISPARTA İLİ KALKINDIRMA DERNEĞİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

 

Isparta İli Kalkındırma Derneği'nin yeni yönetimi belirlendi. Isparta İli Kalkındırma Derneği'nin 31.01.2013 Perşembe günü gerçekleştirilen olağan Genel Kurulunda Dernek yönetimi yenilendi. Dernek merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul’a Ankara’daki Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi. Tek liste ile gidilen seçimde, Başkan İsmail ÖZDEMİR’in oluşturduğu yeni yönetim kurulu Ispartalılardan onay aldı. Isparta İli Kalkındırma Derneğinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; İsmail ÖZDEMİR, Dr. Hasan Özgür ÖZEN, Ali TANIŞ, Bülent KORKMAZ, İlyas EREN, Mustafa TUNA, İsa DİNÇTÜRK.

Dernek Başkanı İsmail ÖZDEMİR genel kurul sonrası yaptığı konuşmasında “Dernek yönetimini daha genç, dinamik ve aktif hale getirmek adına yaptığımız çalışmayı Ispartalı hemşerilerimizin onayını sunduk, çalışmalarımızın hemşerilerimiz tarafından onaylanması beni çok mutlu etti. Yeni yönetim ile derneğimiz daha güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmalarına devam edecektir’’ dedi

Yeni yönetimde görev alan TBMM Stratejisti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu YİK Üyesi Dr. Hasan Özgür ÖZEN yaptığı açıklamada, Ankara’da güçlü bir Isparta lobisi oluşturmak adına gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı. Isparta’nın kalkınması ve sorunlarının çözümü için projeler üreteceklerini ve projelerin hayata geçirilebilmesi adına Ankara’da güçlü bir Isparta lobisi oluşturma çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayacaklarını söyledi.   Ankara’da ki Ispartalı hemşerilerimizin bir araya gelerek oluşturulacak Lobi ile Isparta’nın kaybettiği 5. Milletvekili gibi çalışmayı hedeflediklerini söyledi.

Yönetimde görev alan Milletvekili Danışmanı Mustafa TUNA yaptığı açıklamada, Ispartalı hemşerilerimize görevim icabı her türlü yardımda ve destekte bulunmaya çalışıyorum bundan sonra dernek çatışı altında yapacağımız çalışmalarda hemşerilerimizin Ankara’da ki birinci kapısı olmayı amaçlıyoruz dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR