29 Mart 2024 Cuma

BOMBA 32'DEN YASAL UYARI!

Yaklaşık 20 yıldır gazetecilik mesleğini icra eden ve tek işleri gazetecilik olan Isparta Oluşum Gazetesi, Isparta Demokrat Gazetesi, Akdeniz Gazetesi, Doğan Haber Ajansı, Kanal 3 Temsilciliği, Ajans32 Gazetesi ve Sitesi olarak bugün itibariyle adli mercilere verdiğimiz dilekçeler ile emek hırsızlarına karşı büyük bir mücadele başlatmış bulunmaktayız. 3 kuruluş işyerlerinde toplam 25 kişi ile çalışmaktadır. Bu kişilerin emeklerini ve haklarını gazetecilik ile alakası olmayan ve bizim yazdığımız her haberi noktasını ve virgülünü değiştirmeden çalarak, ve kaynak göstermeden yanlarında bir kişi bile istihdam sağlamayan ve bizim yaptığımız haberler ile ticari kazanç sağlayan insanlarla bugünden itibaren yasal mücadelemiz başlamıştır.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

 

Bu site, Umut LTD ŞTİ'ye ait olup, yine onun tarafından işletilmektedir ve içerdiği malzemeler tamamen ya da kısmen, Umut LTD ŞTİ ve başka kaynaklardan sağlanmaktadır ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır.

 

Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzemeyi değiştiremez, kopyalayamaz, çoğaltamaz, yeniden yayımlayamaz, başka bir bilgisayara yükleyemez, postalayamaz, iletemez ya da dağıtamazsınız. Ancak, telif hakları ve diğer mülkiyet belirten duyuruları olduğu gibi bırakmanız koşuluyla, kendi kişisel ve ticari olmayan kullanım amaçlarınız için bu siteden kendinize malzeme indirebilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR