29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA ŞEHİDİNE AĞLIYOR!

25 Kasım'da Hakkari'nin Çukurca ilçesinde üs bölgesine saldırı girişiminde bulunan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralanmıştı.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM
 Uzman çavuş Ömer Tunçbilek, sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybederek şehit 25 Kasım’da Hakkari'nin Çukurca ilçesinde üs bölgesine saldırı girişiminde bulunan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralanmıştı. Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek GATA’da tedavi görüyordu. Sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybeden Ömer Tunçbilek, şehit oldu. Ömer Tunçbilek’in ailesi 26 Kasım’dan bu yana GATA’da oğullarının yanındaydı. Şehit Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip, Eğirdir’in Gökçehöyük (Banus) beldesinde toprağa verilecek.
 
26 Yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek Kayseri Zile’de uzman çavuş olarak görev yapıyordu. Birliğine verilen görev gereği Hakkari’nin Çukurca İlçesi’ne giden Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek, 25 Kasım tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanmış ve GATA’da tedavi altına alınmıştı. Bu sabah saatlerinde verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Ömer Tunçbilek evli ve bir çocuk babasıydı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR