25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA YENİ YAŞAM ALANI

ECG İnşaat müstakil lüks akıllı villalar inşaa ederek Isparta'da bir ilki gerçekleştiriyor. İRTİBAT TEL:0246 2231299 - 0541 3088626 http://www.guvencvillalari.com/hakkimizda.html

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

YENİ BİR YAŞAM ALANI!

ISPARTA’DA alışılmışlıkların ötesinde yeni bir yaşam alanı daha doğuyor. ECG İnşaat tarafından müstakil lüks akıllı villalar inşaa ediiyor. 4’er katlı olan akıllı villalar ile hayatınızı kolaylaştıran teknolojiler bir araya geliyor.  

Işıkkent Mahallesi 4650 sokakta yapımı süren  ve 14 blok olmak üzere 28 adet yapılacak olan lüks akıllı villalar  2014 yılı Nisan ayında tamamlanacak. Müstakil akıllı villalar tamamen son teknoloji ile inşaa ediliyor. Her biri 462 M2 olan villaların özellikleri ise yaşam kalitesi standartlarının en üstünde yer alıyor.

İŞTE ÖZELLİKLERİ

Şehrin gürültüsünden uzak ve Isparta manzarısını seyredebileceğiniz alana yapılan müstakil lüks akıllı villalar tamamen kusursuz ve sınırsız konfor sunuyor.

Komseptte ilk olan akıllı villalarda;

-Toplam 4 kat 382 M2 kullanım alanı, balkonlar ve teras dahil 462 M2

-Her villada Asansör

-Sauna

-Fitness Odası

-Soğuk Su Havuzu

-Ütü Odası

-Yatak Odası

-Banyo

-Giyinme ve Soyunma Odası

ALARM SİSTEMİ

-Yangın Sensörü

-Hareket Sensörü

-Alarm çalışması durumuyla site güvenliğine ve ev sahiplerine otomatik bildirim

-Kamera Sistemi

-İnternet Erişimi ile kontrol

-Salon aydınlatma Otomasyonu

-İnternet Erişimi ile villa giriş kapısı açma – kapama

-Dokunmatik ekran ile villalar arası ve güvenlik amacıyla sesli-görüntülü iletişim

-Doğalgaz tesisatı ve yoğuşmalı kombi

-Yüksek Kapasiteli Güneş Enerji Sistemi

-Isıcım Sinerji Camlar

-Şömüne ve Barbekü

-Ada mutfak, ankastre seti ve yemek nişi

-Her katta lavabo

- Çocuk Oyun Parkı

-Ayrı araç ve ayrı yaya girişi

KUSURSUZ BİR PROJE

ECG İnşaat Sahibi Ersel Gürdalgüvenç, müstakil lüks akıllı villalar ile ilgili bilgiler verdi. Gürdalgüvenç, tamamen kusursuz Güvenç Villaları hakkında sayfalarca yazı yazılabilir. Sunduğu yaşam kalitesi ile ilgili çok süslü cümleler kurulabilir, Güvenç Villaları öyle kusursuz bir projeki kendisinden başka hiçbir şey onu çok iyi anlatamıyor”

Apartman tarzı dışına olan bir projeyi hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ersel Gürdalgüvenç, Isparta’ya müstakil lüks konut mantığıyla bir site yapılmadı. Paranın karşılığını alabilecek bir projeye imza attık. Bu projede lüksün tüm unsunları mevcut. Villalarımızın tapuları hazır. Ayrıca Türkiye Finans Bank ile proje kredisi imzaladık. Isparta’da talep fazla olur ise devam ettirmeyi düşünüyorum”

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR