27 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ ÖZEL OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan SAFA EPS ve Mantolama fabrikasını ziyaret etti.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

İş Adamı Salih Kurt’un sahibi olduğu SAFA EPS ve Mantolama fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Özel, üretim konusunda bilgiler aldı.

 

Kurt yaptığı açıklamada ise; “SAFA resmi olarak 2006 yılında kurulmuş olmasına rağmen tarihçesi 1985 yılına dayanmaktadır. Şirketin profesyonel kadrosu uzun yıllardır boya ve inşaat sektöründe çalışmaktadır. Bu tarihlerden itibaren sektörün önce gelen firmalarında birçok projede yer almışlardır. Geçmişte yapılmış olan başarılı projelerden esinlenerek SAFA EPS, SAFA KİM, SAFA BOYA olmak üzere üç ayrı grupta üretime başlamıştır.

SAFA olarak yatırımlarıyla müteşebbis anlayışını ülke ekonomisine katkı ilkesinden yola çıkarak değerlendirmektedir. Bu katkısını, ülke ekonomisiyle bağlantılı iç ve dış ticareti yükselten ivme ile artması ana hedefidir” dedi.

Milletvekili Özel ise, böyle bir yatırımın Isparta için çok önemli olduğunu belirterek, artık Türkiye ile birlikte şehrimiz de kalkınıyor. Organize Sanayi Bölgesi gittikçe büyüyor. Böyle bir yatırım kazandırdığınız için sizlere teşekkür ederiz” dedi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR