20 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEVVAL YAŞAM KONAKLARINDAN BİR EVDE SİZİN OLSUN

Belediyenin imara açtığı Çünür bölgesinde kurulacak yeni şehirde farklı projelere imza atılıyor.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

 Sosyal donatı alanları ile yaşam odaklı yapılaşmanın adresi olan Çünür'de dikkat çeken bir proje daha gündeme geldi. Kamu görevlilerinin önderliğinde kurulan Şevval Yaşam Konakları Kooperatifi, Çünür'de 8 bin 500 m2'lik alanda 90 dairelik yaşam merkezi kuracak.

         SS. Şevval Yaşam Konakları Kooperatifi Müdürü Ferdi Demirgubuz ile Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Kılınç, proje hakkında açıklamalarda bulundular. Çünür'de yeni bir yaşam alanı oluşturmayı amaçladıklarını anlatan Ferdi Demirgubuz, inşaat alanının imardaki çevre yolu üzerinde olduğunu söyledi. Demirgubuz, "8 bin 500 m2'lik arsadan oluşan inşaat sahamız Tıp Fakültesi Hastanesi'ne 500 metre, yeni otogar alanına ise 400 metre uzaklıkta. Bu alan içerisinde 5 blokta 90 daire yapmayı amaçlıyoruz. Kooperatifimizin yapacağı projede yaşam alanını önemsiyoruz. Proje alanımızın yüzde 80'i sosyal donatı alanı için ayrıldı. Bu alan içerisined otopark, çocuk oyun alanları, havuzlar, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunacak" dedi.

         Şevval Yaşam Konakları'nın nisan ayında temelinin atılacağını belirten Kooperatif Yöneticisi Deniz Kılınç, daireleri 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini bildirdi. 9'ar katlı bloklarda her katta 4 yerine 2 daire yapıldığının altını çizen Kılınç, "projemizin önemli bir özelliği var. Yaşam konakları adı gibi yaşam alanı olacak. Bütün dairelerimiz güney cephede olsun diye her katta 4 yerine 2 daire yapıyoruz. 4 daire yaparak daha çok daire imalatı yapabilirdik. Ama rahat ve ferah bir yaşamı tercih ettik. Tüm dairelerimiz güney cephelidir. Dairelerimiz 140, 150 ve 160 m2'dten oluşuyor. 3+1 ve 4+1 daireler. Projemiz insana verdiğimiz değerin en büyük göstergesidir" diye konuştu.

         Kooperatif Müdürü Ferdi Demirgubuz, projeyi banka garantisi ile yapacaklarını söyledi. Türkiye Finans Bankası'nın yüzde 0.28'den başlayan katılım payı ile projeye finans sağladığını belirten Demirgubuz, "10 yıla kadar vade imkanı sunuluyor. 0.28 ile 0.77 katılım oranında kredi imkanı sunuluyor. 25 bin TL peşinat yatırılarak 2 yıl boyunca ister taksit ödenebilir istenirse kredi kullanılabilir. Dairelerimiz 136 bin TL yaklaşık fiyatla satışa sunulmaktadır" dedi.

         Kooperatif Yöneticisi Kılınç, Şevval Yaşam Konakları projesinde yangın merdiveni ile engelli girişinin de düşünüldüğünü anlattı. Dairelerin kat planında özel yaşama ve yaşam alanının birbirine ayrıldığını da belirten Kılınç, balkonların 7 ve 10 m2 genişliğinde olduğunu söyledi. Kılınç, kooperatife üye olanların zemin üstü dairelerden itibaren kur'aya tabi olacağının da altını çizdi.

İLETİŞİM:

Ferdi Demirgubuz: 0505 578 89 58

Deniz Kılınç: 0505 541 84 24

 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR