18 Nisan 2024 Perşembe

ALTINORDU KONUTLARI’NDA SON DAİRELER SİZİ BEKLİYOR

ALTINORDU KONUTLARI’NDA SON DAİRELER SİZİ BEKLİYOR

Isparta

Isparta’nın Yeni Cazibe Merkezi Atabey’de Lüks konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

ALTINORDU KONUTLARI’NDA SON DAİRELER SİZİ BEKLİYOR

Son yıllarda Isparta’nın  yeni cazibe merkezi durumuna gelen Atabey’in en güzel lokasyonunda yer alan, lüks Daire, Willa ve Ticari  işyerlerinin bulunduğu dev projeye geçtiğimiz ay start veren Altınordu İnşaat Firmasının satışa sunduğu 104 dairenin yarısı çok kısa sürede satılırken,  kalan son daireler ve ticari dükkanların satışının devam ettiği ve mükemmel projeye sahip Altınordu İnşaattan konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmeleri tavsiyesinde bulunuluyor.  Altınordu İnşaat A.Ş. tarafından yapımına başlanan ve 15 bin m2 lik alanı kapsayan Altınordu Konut projesinin 26 ayda tamamlanıp konutların hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altınordu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  M.İbrahim Çokar,  uzun süredir hazırlıklarını yaptıkları ve Atabey’in en güzel yerinde inşa edecekleri büyük konut projesinin 16 dubleks Daire, 25 villa, 80 Daire ve 8 ticari işyerinden oluştuğunu belirterek,  “Projemizi Atabey ilçesindeki Gezirler Mahallesi olarak bilinen ilçe stadının yanındaki 15 bin m2 lik alan üzerinde gerçekleştiriyoruz. Altınordu Konut Projemizin yer aldığı alan Atabey’in en güzel lokasyonuna sahip bir alan olup, son derece lüks ve her şeyin düşünüldüğü konutlarımızın inşaatına Allah’ın izniyle başlamış bulunmaktayız. Projemizde yer alan konutlarımızı 26 ayda tamamlayıp hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. İnşaat projemizin temelini inşallah en kısa sürede atacağız” dedi.

KONUTLARIMIZA GÖRÜLMEMİŞ BİR TALEP VAR

Atabey’de yapımına başladıkları konut ve  işyerlerinin satışına yoğun bir talep olduğunu ifade eden Altınordu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.İbrahim Çokar, “Satışa sunduğumuz toplam 104 konut ve işyerinden şuanda sadece 51 tane kaldı. Bunların da kısa sürede satılmasını bekliyoruz. 3+1 Dairelerden 20, 2+1 Dairelerden 15, Dubleks konutlardan 12 ve ticari işyerlerinden de 5 olmak üzere şuanda toplam 51 dairemiz bulunmaktadır. Altınordu konutlarından sahip olmak isteyenlerin elini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Ekonomik fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile satışa sunduğumuz daire ve ticari işyerlerimizi Atabey’in en güzel yerine inşa etmekteyiz.  

SİTE İÇERİSİNDE HER ŞEY

DÜŞÜNÜLMÜŞ DURUMDA

Villa ve çok sayıda dubleks ve 3+1 dairelerin yer aldığı Altınordu Konutları’nın yer aldığı alan içerisinde çocuk oyun alanı, oturma alanları, süs havuzu gibi sosyal donatıların bulunacağını ifade eden Çokar, “Konut projemizin bulunduğu alanda alış-veriş merkezleri de yer alacak. Burada oturan vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılamak için başka yerlere gitme ihtiyacı duymayacak. Son derece konforlu bir şekilde inşa edeceğimiz Altınordu Konutları Atabey ilçesinin en güzel yaşam alanlarından biri haline gelecek” şeklinde konuştu.

SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Atabey ilçesinde başlattıkları Altınordu Konutlarının satışlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çokar, “Konut satışlarımız belirlediğimiz fiyatın yüzde 50’lik dilimi peşin, diğer geri kalan kısmı ise 8 ay vadeli şeklinde gerçekleşmektedir. Konutlarımıza zaten daha inşaat başlamadan büyük talep vardı ve bunun neticesinde satışa sunduğumuz dairelerimizin yarısı satılmış durumda, son dairelerimi dairemiz kaldı, bunların da satışı devam etmektedir. Atabey’deki yeni yaşam merkezinden konut sahibi olmak isteyenler bizzat Atabey ilçemizdeki inşaat alanımızı da görebilirler ve ondan sonra kararını verebilirler” dedi.

OFİSİMİZE ÇAY İÇMEYE BEKLİYORUZ

Altınordu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı M.İbrahim Çokar, amaçlarının isteyen herkesi konut sahibi yapmak olduğunu belirterek, “Konut sahibi olmak isteyen müşterilerimizi bilgilendirmek için ofisimize çay-kahve içmeye bekliyoruz. Projelerimizi burada görüp inceleme imkanı bulabilirler, isteyen müşterilerimiz inşaatımızın bulunduğu şantiyeye de gidip sahayı yerinde görebilirler ” dedi. 

Adresimiz: Kutlubey Mah. 1009 Sok. No:5 Kat:1 Daire:7 ISPARTA

Telefon: 0 246.2102122 – 0 501 002 32 32

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gundi

29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:48

Millet enayimi 2 milyona daire alçak cok bekle gundi

isp32

12 Temmuz 2023 Çarşamba 17:04

Ne bitmez son daireymiş arkadaş. Satılsa da kurtulsak

Alaybey

05 Haziran 2023 Pazartesi 23:23

Lafa bakarım lafmı diye adama bakarım adammı diye bir ata sözü var.sonra aglamayın.

Arasli

19 Mayıs 2023 Cuma 06:16

İyi, hoş da ...bu kadar güvenlikli, bu kadar etkinliği bol, sitenin daire başı ödeyeceği aidat parası ne kadar ki ? Aras dan TOKİ nın aylık aidatlarını ödeyemeyen bir çok kimse var...velev ki, burada aylık 1000 hatta 1500 liradan aşağı olmaz kanaatindeyim...Ama işçilik, plan, proje, depreme dayanıklılık,temiz hava, yer çok güzel... Hayırlı uğurlu olsun inşallah Atabey imize.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR