25 Nisan 2024 Perşembe

Aydın Doğandan selam var

Aydın Doğandan selam var

Isparta

 

Isparta heyeti İstanbul ziyaretinde Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile karşılaştı. Florya’daki karşılaşmada Vali Memduh Oğuz ile samimiyeti dikkat çeken Aydın Doğan daha sonra DHA Isparta Muhabiri Mehmet Erçakır’la kısa süreli sohbet etti

 

İstanbul’da yaşayan hemşehrimiz işadamı Mustafa Kaya’nın oğlunun düğününün ardından Florya’da adımlayan Isparta heyeti Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile karşılaştı. Daha önceden samimiyeti bulunan Aydın Doğan ile samimi bir sohbette bulunan Vali Oğuz bu görüşmenin arasında Doğan Haber Ajansı (DHA) Isparta Muhabiri Mehmet Erçakır’ı yanına çağırıp ‘Personeliniz de burada’ diyerek patronuyla tanışmasını sağladı.

‘ISPARTA’YI İZLİYORUM’

Isparta hakkında çok kısa bir bilgi alan Aydın Doğan DHA Muhabiri Erçakır’a “Isparta haberlerini görüyorum. Isparta’yı izliyorum. Başarılarının devamını diliyorum Mehmet” dedi. Ardından ikili kurumlarıyla ilgili kısa bir sohbette bulundular. Sonrasında da Demokrat Gazetesi muhabirlerinden Mustafa Baş’ın da katılımıyla bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Doğan bu fotoğrafların kendisine de gönderilmesini istedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR