29 Mart 2024 Cuma

Davraz ’da Kurtarma Tatbikatı Yapıldı

Davraz ’da Kurtarma Tatbikatı Yapıldı

Isparta

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber Davraz Turizm Merkezi’nde olası olumsuz durumlara merkez personelinin müdahale edebilmesini sağlamak için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim faaliyeti ve tatbikat gerçekleştirildi. Profesyonel eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde 24 personele yüksekte çalışmanın tüm kuralları ve püf noktaları uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitim kapsamında çalışanlara mekanik tesislerde oluşabilecek acil durumlarda vatandaşların can güvenliğini sağlamak adına yapılması gerekenler anlatılarak telesiyejler üzerinde tatbikat yapıldı. 2 gün süren uygulamalı eğitimler sonrası 24 personel sertifika verildi.

Davraz Turizm Merkez’inde ziyaretçilerin sağlıklı bir şekilde kayak yapabilmesi ve olası acil durumlara müdahale için her kış sezonu olduğu gibi bu sezonda da Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda paletli ambulans ile sağlık ekibi görev yapacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adem

20 Kasım 2021 Cumartesi 12:09

Şu sağlıkta bedava extra para alan umkecilerde böyle yapsın piknik yapıp köfte yiyip para alıyolar ancak sözüm ıspartadakilere.

Alim

20 Kasım 2021 Cumartesi 12:00

Davraz gelişiyor son bir kaç yıldır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR