20 Nisan 2024 Cumartesi

Eğirdir'de zincirleme kaza

Eğirdir'de zincirleme kaza

Isparta

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen kazada 3 araç zincirleme kazaya karıştı.

Kaza, bugün sabah 08.30 sıralarında Eğirdir Komando Kavşağında 06 VCU 32 plakalı Meral Benli idaresindeki otomobil kavşaktan dönerken kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Arkasından gelen seyir halindeki 32 E 1970 Plakalı otomobil ise kaza yapan otomobili görünce durdu, bu sırada ise içinde çocukların bulunduğu Müsevet Akgül yönetimindeki  42 EDL 95 plakalı otomobil önünde aniden duran otomobile çarpmamak için bariyerlere vurdu.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kaza yapan otomobil sürücüsü Meral Benli ile diğer bariyerlere çarpan otomobilde bulunan 3 çocuk tedbir amacıyla ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine götürüldüler.

İçinde çocukların bulunduğu ve bariyerlere çarparak duran otomobilin sürücüsü Müsevet Akgül; 'Öndeki araç kaza yapınca arkadan gelen cipte aniden durdu, bende onun arkasındaydım,  o durunca ben duramadım, yer kaygan vurduk. Şükür yaralı yok.' dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Trafik

24 Kasım 2021 Çarşamba 00:03

Isparta da araç kullanımı yasaklanmalı ve şehir geneli bir egitime tabi tutulmalı hepimiz dahil

paridada yaşayan baridalı

23 Kasım 2021 Salı 18:11

yine akıl hocaları vaaz vermeye başlamışlar.

Vatandaş

23 Kasım 2021 Salı 13:36

Kimse yola bahane bulmasın. Kurallara vatandaş olarak bizler uyacağız önce. Takip mesafesi diye bir konu var. Hiçbir sürücü bunu bilmezmiş gibi uygulamıyor. Yada gerçekten bilmiyor. Nasıl ehliyet aldıysa artık. Hız km kaçta ise onun en az yarısı kadar uzaklıkta takip etmek gerek. O zaman arkadan gelen vatandaşta sakin bir şekilde durabilir.

vatandaş

23 Kasım 2021 Salı 13:20

Takip mesafesini bilemezseniz ehliyet sınavını geçemezsiniz. Onu bilmeden geçerseniz böyle olur çünkü

Hüseyin

23 Kasım 2021 Salı 13:13

Şu jandarma nın önündeki kavşak o kadar tehlikeli hele eğirdir ısparta yönü yüzlerce kez yazıldı Birtane belediyeden biri bakmazmı. Allah aşkına. Bir bakın

barida

23 Kasım 2021 Salı 11:57

bence ÖZELHASTAHANELERİ ISPARTADAN KALDIRMAK LAZIMDIR.ÜNİVERSİTEYİ KAPATMAK LAZIMDIR.TARIMDA ÇALIŞACAK İŞÇİYİ ĞETİRMEMEK LAZIMDIR.İNŞAAT İŞLERİNİ KALDIRMAK LAZIMDIR.ISPARTAYI DUNYA İLE ALAKASINI KESMEK LAZIMDIR. NASIL OLSA UZAYDA YAŞAMAYI SEVİYORLAR. YADA DIŞARIDAN ÖZELOLARAK ıraklı,iranlı,faslı,tunuslu,pakistanlı,arabistanlı ĞETİRİP KARDEŞLEŞTİRİLMELİ. çağ ATLATMAK İÇİN.

ipsiz

23 Kasım 2021 Salı 11:30

nerdeee duble yol nerdeee vekill !!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR