29 Mart 2024 Cuma

ERDOĞAN DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU..

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, bugün düzenlediği basın toplantısında Isparta'nın Isparta Emrespor'a sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Erdoğan, konuyla ilgili çeşitli önerilerde de bulundu.

Isparta
16 Haziran’da yapılacak olan İl Kongresi’nde yeniden aday olmayacağını açıklayan CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ın gündeminde spor vardı. Erdoğan, Cumartesi akşamı yapılan Emrespor kongresinde yeterli çoğunluğun sağlanamamasının üzüntü verici olduğuna dikkat çektiği açıklamasında “Emrespor zoru başardı. Emrespor artık, Ispartaspor olmuştur. Isparta’nın bu takımın arkasına düşmesi gerekmektedir. Eğer bu takımı ayakta tutamazsak Isparta’ya ayıp olur, Isparta için kayıp olur” dedi.
CHP olarak üzerlerine düşeni yapacakları sözünü veren Erdoğan, “Biz Emrespor’u bugünlere taşıyanlara teşekkür ediyoruz. Siyaset katmadan, şaibe katmadan bütün Isparta’nın bir masa etrafında toplanarak bu konuyu gündeme almaları gerekmektedir” şeklinde konuştu.
Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini anlatan Erdoğan, “Emrespor ihtiyaç olan para bir şekilde bulunur. Ama, biliyoruz ki taşıma suyla değirmen dönmez. Örneğin otopark gelirleri gibi, şehir içi otobüs hatlarından sağlanacak gelir gibi bir şekilde sürekli bir gelire bu takımı kavuşturmak lazım” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR