24 Nisan 2024 Çarşamba

Hizmetlerimizle cevap vereceğiz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ak Parti iktidarı tarafından çıkarılan yasaların Isparta'nın aleyhinde olduğunu belirterek, yeni çıkan yasaların Isparta üzerinde denenmesine anlam veremediklerini söyledi.

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın yeni yönetimiyle birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. MHP İl Başkanı Yalçın, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, yeni yönetimi tanıttı.

 

10 yıllık iktidar partisinin yönetim şekliyle Isparta büyük kayıplar verdi diyen Yalçın, "İlke olarak siyasi hedef gütmeden Isparta’nın sorunlarını daha çok büyütmeden, bilgi kirliliği yapmadan olayların üstüne gitme hassasiyetimizi göstereceğiz. İktidar partisinin 10 yıldaki iktidar partisinin yönetim şekliyle Isparta çok büyük kayıplar verdi. Bütün yasalar Isparta’nın aleyhine çıkarılıyor" şeklinde konuştu.

 

MHP İl Başkanı Yalçın, MHP'li belediye başkanları tarafından yapılan projeleri ucube olarak niteleyenleri kınadı. Yalçın, yapılan bu açıklamalara, biz hizmetlerimizle cevap vereceğiz yorumunu yaptı.  Yalçın, "Isparta’nın sosyal gelişmesi kültürel, gelişmesini sağlamak ekonomik anlamda belirli seviyeye gelmesi için yerel yönetimlerde çalışma yapılıyor. Bunları küçük görerek milletin gözünde Bizi itibarsızlaştırmak isteyenlere söylenecek aslında çok sözümüz var. Biz yaptığımız hizmetlerle cevap vermek istiyoruz bunlara. Yapılan projelere ucube diyorlar. İnsaflı olun. Isparta’da kapanan ocaklara fabrikalara baksınlar. Isparta’da kent kimliğini ortaya çıkaran belediye başkanlarına iyi baksınlar. Ben bu tür olumsuz konuşanları kınıyorum.  İftiralarla projelerin önünü kesmek için çamur atanları kınıyorum."

 

İşbirliğine hazırız

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, IGSİAD Başkan Yardımcısı Bayhan'ın açıklamalarına cevap verdi.

Isparta Genç Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) Başkan Yardımcısı Alper Bayhan'ın, 'Isparta'da siyasi uyuşmazlık var, insanlar bir araya gelemiyor, bunu STK’lar gerçekleştirir, Isparta’nın kalkınmaya hazır ancak siyasi uzlaşma olmadığı için yapılamıyor, açıklamalarına MHP İl Başkanı İsa Yalçın'dan cevap geldi. Başkan Yalçın" Uçağın bir tarafında Sivil Toplum Kuruluşları ve bir tarafında siyasiler olursa uçak yere çakılmaz biz buna talibiz. Biz herkesle işbirliğine hazırız.  Isparta söz konusu olduğu zaman her türlü göreve hazırız" dedi.

 

Bahçeli’yi destekleyeceğiz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 10. büyük kurultayda Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini söyledi.

Kritik bir süreçten geçildiğini belirten Yalçın, “Ateşten gömlek olarak gördüğümüz bu görevi kabul eden yönetici arkadaşlarımız tebrik ediyorum” dedi. MHP İl Başkanı MHP’nin büyük kurultayında Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini aktardı. Yalçın, “10.büyük kurultayımızda Bahçeli’nin etrafında toplanacağız. Türkiye üzerinde oynan oyunları biliyoruz ve bunların karşısında dik duruşumuzu göstereceğiz. Tek vücut halinde bu kurultaya hazırlanacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi destekleyeceğiz” dedi.

 

MHP'nin 10. kongresinin istedikleri şekilde gerçekleştiğini kaydeden Yalçın, “MHP artık millete hizmet etme anlamında bir takım parti içi çekişmelerden uzak ortak paydası Türkiye Cumhuriyeti olan bir siyasi partidir. Geçmişte bulunmuş oldukları görevde Isparta’da büyük hizmetlere imza atmış, siyasi geçmişi olan isimlerle çalışma kararı aldık. Atilla beyde bizim için önemli bir isim. Ülkücü tarihin her noktasında olan bir isim. Bizimle olmayı kabul etti. Kendisinin varlığı bize güç vermektedir. Onunla birlikte Isparta adına çok iyi şeyler paylaşacağımıza eminiz.  Yönetimimizde 32 kişi var. Her birisi kendi projesi ile MHP çatısı altında hizmet etmek için gayret gösteriyor. Bana da il başkanı olarak düşen böyle bir ortamda kendisine destek olmaktır" dedi. 

hizmetlerin aksaması siyasete dönmeme sebep oldu

Önceki dönemlerde Anavatan Partisi Isparta İl Başkanlığı'nda hizmet veren Atilla Kurtul, MHP'nin 10. kongresinde İl Başkanı İsa Yalçın tarafından yönetime alındı. Siyasette ilk çıkış noktasına yaklaşık 10 yıl sonra geri dönen Atilla Kurtul, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ve özellikle Isparta'ya yapılan hizmetlerin aksamasından dolayı siyasete tekrar atıldığını açıkladı. Kurtul, "Amacım siyasete prensip olarak ben değil biz düsturunu yerleştirerek bütün dava arkadaşlarımla bu çatı altında birlik ve beraberlik ile hizmet etmek. Siyasette ilk çıkış noktam olan MHP’de dava arkadaşlarımla birlikte omuz omuza yürümek için siyasete tekrar karar verdim" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR