28 Mart 2024 Perşembe

İşadamları kenetleniyor

İşadamı Mustafa Kayanın oğlunun düğünü nedeniyle İstanbul'da buluşan Ispartalılar kentin geleceği için masaya oturdu.

Isparta

 

İşadamı Mustafa Kaya’nın oğlunun düğünü nedeniyle İstanbul’da buluşan Ispartalılar kentin geleceği için masaya oturdu. ‘Isparta platformu’ adı altındaki bir birliktelikle önümüzdeki günlerde tarihi bir buluşma planlanıyor

 

Isparta Valisi Memduh Oğuz, AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu, işadamları ve gazeteciler hafta sonu İstanbul’da buluştu. Ispartalı işadamı Mustafa Kaya’nın oğlunun dünya evine girmesine tanıklık eden Isparta heyeti 2 gün boyunca dünya şehrinde önemli temaslarda da bulundular.

İŞ DÜNYASI KENETLENİYOR

İşadamı İsmail Çelik, Girişimci Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Alper Bayhan ve Ispartalı gazeteciler İstanbul’da yaşayan Ispartalı işadamlarını tek tek ziyaret ettiler. İlk olarak Galeri İrfan markasıyla büyük alışveriş merkezleri kuran İrfan Kodaloğlu’nu ziyaret eden heyet daha sonra Hakan Madencilik Sahibi Ahmet Nedim Karasoy ve Isparta’nın yakından tanıdığı Eğirlirli işadamı Atagan Yazgan’ı ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerde Isparta’nın geleceği için birliktelik kararı alınırken önümüzdeki günlerde Isparta’da işadamları buluşması yapılması kararlaştırıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR