01 Haziran 2024 Cumartesi

Otomobil ile motosiklet kavşakta çarpıştı

Otomobil ile motosiklet kavşakta çarpıştı

Isparta

HABER/Kübra Kevser KARATAŞ- Kaza bugün saat 13.00 sıralarında Çünür Mahallesi Pazar Yeri mevkinde bulunan kavşakta meydana geldi. 32 DJ 642 plakalı otomobil ile motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Motosiklet sürücüsü, ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Trafik lambası şart!!

04 Mayıs 2024 Cumartesi 16:13

Çünür pazar kavşağına da trafik lambası şart!!!çok tehlikeli,en azından gündüzleri trafik lambası yansa çok iyi olur..Kasis,hız kesici bile yok orada

asdfghjklşi

04 Mayıs 2024 Cumartesi 15:31

Arabalarda A sütunu tehlike oluşturuyor kavşağa girerken çaprazdan gelenleri görmeyi engelliyor..

DeScycamore

04 Mayıs 2024 Cumartesi 14:32

Tüm araç sürücülerinin motorlu taşıtlarında bir araç olduğunu unutmamalı bu araçlarda vergi ödüyor. Hiç bir dört tekerlinin trafik kuralları haricinde motorsikletlere karşı bir üstülüğü olmadığı unutulmamalı dikkat edilmeli. Dengesiz motorsiklet kullananlarıda uyarıyorum.

Lütfen dikkat

04 Mayıs 2024 Cumartesi 14:31

Sabah çocukları okula bırakan çünürdeki acemi ev hanımları lütfen acemiliğinizi biraz daha atıp çıkın trafiğe, trafik centilmenlik yeri değil, kural ve yasalar var, kimse size kadınsınız diye yol verme yada insanları sıkıştırma özgürlüğü tanımıyor lütfen biraz dikkat.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR