26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA ÖĞRENCİ VELİSİ ÖĞRETMEN'E SALDIRDI...

Son günlerde medyada sıkça gördüğümüz Eğitim Çalışanına Saldırı haberlerine bir yenisi de, maalesf bugün ilimizde kaydedilmiştir.

Isparta
Atatürk İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Eğitim Çalışanı Arkadaşımız öğrenci velisi ve yakını tarafından saldırıya uğramış, Okul İdarecileri ve Arkadaşları tarafından büyük bir olay olması, zor da olsa engellenmiştir.
 
       Sebebi her ne olursa olsun, her kime yapılırsa yapılsın böyle bir saldırıyı Eğitim-Bir-Sen olarak şiddetle kınıyor, her zaman böyle üzücü olay ve hareketlerin karşısında olduğumuzu belirtiyoruz. 
 
        "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum." Hz. Ali (R.A.)'ın Özlü Sözüne olan bağlılığımızı, böyle üzücü menfur olaylarla boşa çıkarmaya çalışmak, Millet olarak bize yakışmayan hareketlerdir. Saygı duymanın karşılığı bu değildir. Herkes kendini ve haddini bilmelidir. Hiç kimse sahipsiz değildir. İnsanların aralarında anlaşabilecekleri güzel ve tatlı sözler varken, şiddete yönelmesi hiç bir zaman prim yapmayacaktır.
 
        Yapılan bir yanlış varsa ki, yok. Bunun yolu ve açıklaması bu hareketler değildir.
 
        Buradan Yöneticilerimize sesleniyorum ve diyorum ki, herkes söz ve hareketlerine dikkat etmeli, üzücü, kişileri tahrik edici, hesap sorucu yaklaşımlardan uzak durmalıdır.
 
         Millî Eğitim Bakanımız, en az bir Sağlık Bakanımız kadar olmalı ve Eğitim Çalışanlarına sahip çıkmalıdır.
 
        Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
        EĞİTİM BİR SEN
                                  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR