20 Nisan 2024 Cumartesi

IYAŞ emin adımlarla ilerliyor

IYAŞ emin adımlarla ilerliyor

Isparta

1995 yılında devlet kurumundan emekli olduktan sonra ekip arkadaşları ile birlikte el ele verip 1996 yılında IYAŞ’ı kurduklarını ifade eden Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı; “Tabiki biz şirketi o yıllarda zor şartlar altında kurduk. Şuanda biz bu şirketi kuralı 26 yıl oldu. Bugünlere kolay gelinmedi. Halk ortaklı Iyaş Alışveriş Merkezi emin adımlarla ilerliyor.

“EROL BÜYÜKLEBLEBİ ABİMİZİ HİZMETLERİYLE YAD EDECEĞİZ"

 Birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızdan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erol beyin zamansız vefatı bizi derinden üzdü. Kendisinin şirketimiz için yaptıkları asla unutulmaz. Kendisini bu güzel hizmetleriyle her zaman yad edeceğiz ve dualarımız kendisiyle olacaktır.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

IYAŞ’ı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak ve büyütmek için gece – gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı; 'Bu işin büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetim kurulundaki arkadaşlarım başta olmak üzere tüm personelimiz ve ortaklarımızla canla başla çalışacağız dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR