28 Mart 2024 Perşembe

AK PARTİ'DE KOLLAR SIVANDI İLK İCRAAT!

AK PARTİ'DE KOLLAR SIVANDI İLK İCRAAT!

Siyaset

Anayasa değişikliğini kapı kapı dolaşarak, hane hane dolaşarak anlatacak olan Ak Parti Isparta yönetimi Bahçelievler mahallesinde toplantı yaptı. Kimseye karşı tahkir edici söylemden uzak duralım pozitif olalım, yaptığımız iş doğrudur, doğru bulmayan varsa eksikliği kendimizde görelim, demek ki anlamadık. Dilimizi çok iyi kullanmalıyız" diyen partililer vatandaşları bilgilendirdi.

 KAPI KAPI GEZECEK

 

AK Parti Isparta yönetimi kapı kapı gezerek anayasa değişikliğini anlatacak. Sistemin halka nasıl anlatılacağı da önce partide teşkilata anlatıldı.  Tüm bunları anlatan kitapçıklar, broşürler de hazır. Hepsi hukuk işlerinden sorumlu il başkanlarına dağıtıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalnız kurt

05 Şubat 2017 Pazar 09:33

millyetçilerden,ülkücülerden özür dilemedikçe tabiki hayır.

Ali

04 Şubat 2017 Cumartesi 23:23

Kolları sıvayanlar içinde denetimli serbest fetöcü varmı

cumhuriyet

04 Şubat 2017 Cumartesi 19:14

ya 17-25 aralık olmasaydı?

Ispartalı

04 Şubat 2017 Cumartesi 16:11

Kapı kapı dolaşmasınlar. AK partili gözüküp Fetö örgütü ile bağlantılı olan yöneticiler masum insanlarla uğraşıp asıl Fetöcüleri arka planda sakladılar. Yazık yazık!

mahmut aksu

04 Şubat 2017 Cumartesi 12:34

isterseniz önceki seçimlerde akp nin devlet bahçeli hakkında söyledikleri çok ağır sözler ve devlet bahçelinin akp hakkında söyledikleri küfre yakın sözleri karşısında nasıl oluyorda evet de akp ve mhp böyle bir birliktelik yaşıyorlar onları anlatmakla başlayın.o lafları yeyip yuttunuzmu? ohal kalktı heryere özgürce gidiyorum. terör bitti artık ****ar ağlamıyor diyen sizler, sınavlarda çocuklarımızın emekleri çalınırken hadi ya kargalar güler diyen sizler varsın bu dünya sizin olsun. Rabbim bil

Nuri

04 Şubat 2017 Cumartesi 12:24

Valla bende kendi içlerindeki feto cuları temizleyecekler sandım,baktılar feto arınma işi sakat referanduma yönelmişler....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR