28 Mart 2024 Perşembe

BİLGİÇ DURMAK BİLMİYOR EVET'İ ANLATTI !

BİLGİÇ DURMAK BİLMİYOR EVET'İ ANLATTI !

Siyaset

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği oylaması için kapı kapı, köy köy, ev ev , mahalle mahalle ziyaretlerine devam eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 32 Net Çağrı Merkezi Çalışanları ve aileleri ile Iyaş Park Düğün salonunda düzenlenen akşam yemeğinde buluştu.

Kalıcı siyasi istikrarın temini için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin önemini anlatan Milletvekili Bilgiç, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu öncesi seçmenden gelen soruları yanıtlayarak 'Evet' demenin neden gerekli olduğunu gerekçeleri anlattı.

Bilgiç, son 15 yılda görülen ekonomik başarının siyasi istikrarla sağlandığını vurguladı. Yeni sistemle Yasama ve Yürütme'nin ayrılacağının, koalisyon ve yönetimde çift başlılık sorununun tamamen ortadan kalkacağının altını çizdi.

Bilgiç, referandum için salondan 'Evet' sözü alarak,Isparta’da 2015 yılı içerisinde 120 kişi ile faaliyetlerine başlayan kısa bir sürede personel sayısını 600 çıkaran Türkiye’nin en başarılı çağrı merkezleri arasına giren 32 Net Çağrı Merkezi Yönetimi'ne teşekkür etti.












YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali oğuzlar

03 Nisan 2017 Pazartesi 11:35

İktidarsan muktedirsindir arkadaş bu kadar basit.Siz sayın bilgiç mi ödüyorsanıyorsunuz paraları şaka gibisniz yaa :))) şaka gibi..HAYIR. HERGÜN 3 ÖĞÜN YEMEKDE VERSEN ISPARTA HAYIR DİYECEK

güller diyarı

02 Nisan 2017 Pazar 21:48

Sabah kalktığımda birkaç il birleşmiş bir EYALET istemiyorum

demokrasi

02 Nisan 2017 Pazar 21:43

Sayın Basbakan diyorki, Meclisi başkan FES edemez ancak ERKEN SEÇİME ****ürür.

ayı memed

02 Nisan 2017 Pazar 16:01

çocuğun sünedinde bi yemek veriyon, gelenlerin taktığı, cebine soktuğuyla masraflar gafa gafaya geliyo. Bilgiç, her Allah'ın günü yemek veriyo. milyarder olsan gene para dayanmaz bu işi. herkes kendini düşünmesin, yemeği verenleri de düşünün. ya herkes kendi parasını kendi çeksin, yoksa düğünlerdeki gibi düğün sahibine zarf sokulduğu gibi yemek verenin cebine de zarf sokalım. siyasetçilere bu kadar yüklenmeyelim

Hasan kaya

02 Nisan 2017 Pazar 11:57

Bu derenin suyu nereden geliyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR