19 Nisan 2024 Cuma

EĞİRDİR KARARINI VERMİŞ

EĞİRDİR KARARINI VERMİŞ

Siyaset

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, referandum çalışmaları kapsamında Eğirdir ilçesinde vatandaşlarla buluştu.


Eğirdir Kervansaray Düğün Salonu’nda çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Milletvekili Bilgiç, coşkulu salonu görünce “Eğirdir Kararını Vermiş” referandum için dedi.


 


Milletvekili Bilgiç, 16 Nisan’da yapılacak olan “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni vatandaşlara anlattı. Milletvekili Bilgiç, güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi terörle mücadelemize güç katacak. Kurumsal yenilenme sayesinde güvenlik politikalarımız daha etkin şekilde işletilecek. Terörle etkin mücadele edilecek. Terör Türkiye’nin gündeminden düşürülecek. Güvenlik politikalarında hızlı ve etkin karar alınacak. İnsanımız özgürlüklerini güvenli bir ortamda yaşayacak.


GÜÇLÜ YÖNETİM GÜÇLÜ TÜRKİYE: 

Güçlü hükümet sistemi, ülkemizi bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma yükseltecek. Bölgesel ve küresel barış ile istikrara katkımız artacak. Suriye’deki Fırat Kalkanı Operasyonu örneğinde görüldüğü gibi, uluslararası işbirliği ve terörle mücadele imkanları genişleyecek. Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olmak konusunda elimiz güçlenecek. Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek. Sorun çözen, güçlü bir ülke olarak bölgede etkinliğimiz artacak”


Milletvekili seçilme yaşı 25’ten 18’e iniyor’, ‘Milletvekili sayısı 550’den 600’e çıkıyor’, ‘Meclis güçleniyor kanunları hükümet değil milletvekilleri teklif ediyor’, ‘Cumhurbaşkanlığı seçimi ve meclis genel seçimi 5 yılda bir aynı gün yapılıyor’, ‘Cumhurbaşkanı veya meclis seçimi yenileme kararı verirse, iki seçim aynı anda gerçekleşiyor’, ‘Cumhurbaşkanı’nın partisi ile ilişiği kesilmiyor’, ‘Cumhurbaşkanı’na kararname çıkarma yetkisi veriliyor’, ‘Üst düzey kamu görevlilerini Cumhurbaşkanı atıyor’, ‘Kurumlar ileilgili idari düzenlemeler Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılıyor’, ‘Sorumlu Cumhurbaşkanlığı geliyor’, ‘Sıkıyönetim kalkıyor, OHAL yeniden düzenleniyor’,‘Yargının bağımsızlığı ifadesine tarafsızlığı da ekleniyor’, ‘Yargı sivilleşiyor’, ‘Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na yeni düzenleme geliyor’






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MESUT GÜN

07 Mart 2017 Salı 20:08

türkiyenin en çok kazanan hastahanesini akfene tepeye peşkeş çektiler ıspartada şeflik müdürlük yapacak adam yokmuyduda sağdan soldan müdür amir şef atadılar 14 yıllık akpartiliyim hakkım haram olsun ısparta RECEP ÖZEL BEYİ çok arayacak ayrıca koltuk sevdasına sesini çıkaramaya hüseyin yavuz derhal istifa etsin yoksa akpartide ali bolat ta çok zarar görür

Aslı ASTARIYOK

06 Mart 2017 Pazartesi 15:55

Arka fonda Akdoğan vilayeti gençleri var...Evet diyor.

Nurettin Hasol

06 Mart 2017 Pazartesi 13:10

Reisimiz her ne derse desin EVET. O ne isterse EVET, Reis izindeyiz. Hakiki başkomutan ve Gazi ERDOĞAN.

Hüseyin

06 Mart 2017 Pazartesi 10:35

sen de biliyorsun ki bu sevgi ak parti sevgisidir,reis sevgisidir.tek başına bu arkadaşlar bir hiçtir.

Egirdirli Ak gönüllü

05 Mart 2017 Pazar 21:55

Bilgic sevgisi değil Ak Parti sevgisi RECEP TAYYİP ERDOĞAN Reis sevgisi dır.

ozaman hayırrrrrr

05 Mart 2017 Pazar 23:15

yani seni erdoganın yüzü süyü hürmatinemi toplantılarına geliyoruz diyorsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR