20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA CHP İL BAŞKANINDAN BÜYÜK İDDİA

ISPARTA CHP İL BAŞKANINDAN BÜYÜK İDDİA

Siyaset

CHP, Demokrat Parti ve Vatan Partisi İL Başkanları dün Demokrat Parti’de bir araya gelerek ortak basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, Isparta ve Türkiye’de ‘hayır’ heyecan fırtınası yaşandığını kaydeden İl Başkanları iktidara yüklendi ve vatandaşlardan hayır oyu istedi.

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, “Gabar dağında şehit olan askerlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Hepimizin yüreğini dağlan bir acıydı, biliyorsunuz. Ayrıca iktidarın evet çıkarsa nasıl bir uygulama yapacağını gördük. 5 Nisan Avukatlar Gününde tutuklu avukat arkadaşlarına destek için oturma eylemi yapan avukat arkadaşlarımız İstanbul’da darp edilerek gözaltına alınmıştır. Bu evet’den sonra Türkiye halkının yaşayacağı müdahaleleri de göstermektedir. Bundan dolayı halkımıza en küçük demokratik hakkınızın bile kullanmanızın zor olacağı bilinciyle referandum da iyi düşünerek hayır vermeye çağırıyorum. Ayrıca iktidarın insanlara yemekler vererek, açılışlar yaparak gözlerini boyama çalıştıklarına şahit oluyoruz.Sayın Bakanımız geldi geçen gün,hoş geldin diyoruz ama halıkentte kuzular kebaplar biz bunların kaynağının nereden geldiğini de buradan soruyoruz. Devlet bütçesinden mi bu ikramlar veriliyor. Yoksa kişiler kendi ceplerinden mi ödüyor. Takdiri de halkımıza bırakıyoruz. Referandum çalışmalarına gelince bileşenlerimizde son derece güzel seviyeli bir referandum çalışması yürütüyoruz. Şuana kadar hiçbir olay olmaması Isparta’mız da sevindiricidir.Bizim zaten amacımız niçin hayır, hayırın argümanlarını anlatmaktan ibarettir.Kimseyle kavgaya gürültüye de girmeye niyetimiz yok. Çalışmalarımızdan da çok memnunuz gördüğümüz şeyde Isparta halkının bütün Türkiye de olduğu gibi sağduyusunun son derece gelişkin olduğu. Ve hayırların Isparta’da da öne geçtiğini görüyoruz. Bakanımız %60 evet var diyor ama 17 Nisan sabahı büyük bir sürprizle karşılaşacağına hazırlıklı olması gerektiğini iletiyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÜLKÜCÜ

07 Nisan 2017 Cuma 21:40

Ispartada tahminim %55 hayır çıkacak gibi

Zeytinci

07 Nisan 2017 Cuma 14:19

Bekleyip göreceğiz inşallah %65 evet Bunların modası geçti artık kendilerini kandırıyorlar

Aslı ASTARIYOK

07 Nisan 2017 Cuma 12:22

evet in birleştirici gücü.. birde diyorlar ki evet çıkarsa bölünürüz. evetin faydasını görüyorsunuz. daha çıkmadan bile meyvesini verdi. demokrat ve chp li abiler birleşmiş. belkide özlenen tablo..

ali yavuz

07 Nisan 2017 Cuma 13:27

aslı astarı yok rumuzlu saftirik :))

mali

07 Nisan 2017 Cuma 08:46

Körler sağırlar birbirini ağırlar maşallah çok güzel yakışmışlar.

muhammet

07 Nisan 2017 Cuma 13:28

zoruna mı gittiii mali :))

MUHAMMET

07 Nisan 2017 Cuma 08:40

en guzel yorum muharrem incenin yorumu çıkıyorlar yeniyorlar cıkıyorlar yeniyorlar referandum olsa gene yenecekler gene yenecekler

Vatandaş

07 Nisan 2017 Cuma 03:52

Gerçek olan bu. Hayır fırtınası sert esıyor gbi sanki...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR