24 Nisan 2024 Çarşamba

Kemal Kılıçdaroğlu, Bylock kullanan AK Parti’lileri açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu, Bylock kullanan AK Parti’lileri açıkladı

Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ByLock kullanan AK Parti’lileri açıkladı. Çok sayıda milletvekilinin akrabası ve yakınının Bylockcu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “AK Parti Trabzon milletvekili ablası atıldı, Kilis, Hatay, Kırıkkale, Aydın ve Sakarya milletvekilinin kardeşi de Bylock’cu” dedi. CHP lideri hükümete “Bylock listelerini açıklayın” çağrısı yaptı.

“Darbenin üstünü örtmeye çalışıyorlar” dedi, AK Parti içindeki ByLockçuları açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV’de katıldığı canlı yayın programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, AKP’nin içinde FETÖ’cü yokiddiasını eleştiren Kılıçdaroğlu, bu sefer isim vererek konuştu.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkililerine çağrı yapan CHP Genel Başkanı, AK Parti içindeki ByLockçuların açıklanmasını istedi.

Adil Öksüz konusunda değinen ana muhalefet lideri, Öksüz’ün darbe girişiminden önce de bilindiğini kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hayır

08 Nisan 2017 Cumartesi 20:35

Bağımsız yargı diyorlar referandum reklamında. İyi okuyun anayasa mahkemesi üyelerinin 13 tanesini başkan atayacak. Neresi bağımsız biri bana anlatsın. Milletin gözüne baka baka yalan söylüyorlar.

Hayır

08 Nisan 2017 Cumartesi 20:32

Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda, gel bitsin bu hasret, ne istedinde vermedik diyen ben miyim?

Okuyun araştırın

08 Nisan 2017 Cumartesi 15:08

Adil öksüz ün kayınpederi Dr. Cevat Yıldırım, kardeşi Recep Yıldırım. Akyazı Belediye Başkanlığı ve daha sonra Sakarya Milletvekilliği yaptı.

Evet evet

07 Nisan 2017 Cuma 21:20

İşte veriyorumcu. bahsettiğin kişi adil öksüz'ün kayın pederinin kardeşi mi?

memati

07 Nisan 2017 Cuma 13:52

yüzde 60 evet kılıçdaroğlu son çırpınışların...icraatın yokki muhalefet olarak.millet uyandı güçlü türkiye için evet

Evet evet

07 Nisan 2017 Cuma 11:34

İlk yorumu yapan 'hayır'cı. Versene bu milletvekilinin adını. Hadi herkes öğrensin.yoksa fitneci olduğunu dişüneceğim

İŞTE Veriyorum

07 Nisan 2017 Cuma 17:23

akp sakarya milletvekili şaban dişli nin kardeşi Fetocu Mehmeh Dişli. Hem kim biliyonmu Hulısı Akarla Helıkopterle Gelip Akar In İfadesi İle Tutuklanan Kişi Mehmet Dişli Yani Suc Üstü Adam. Vekiliniz de Şaban Dişli Tekrar Yazıyorum

ıspartalı

07 Nisan 2017 Cuma 10:40

Hanginiz kanser mikrobunu tanıyor? Kanser olmamak için yemeyi, içmeyi kesen var mı? Yediğimiz temiz zannettiğimiz gıdalardan bulaşan mikrop fırsatını bulunca ta merkeze (kalbin atardamarına) yerleşiyor. Önce ALLAH 'ın yardımıyla bu millet bu kanserden kurtulacak. Beyhude sapla samanı karıştırıyorsunuz ki, kafalar karışsın. Hor gördüğünüz bu millet ferasetle hepinizden kurtulacak. Son çırpınışlarınız.

malatyalı

07 Nisan 2017 Cuma 11:21

yorumun harika kardes

Hayır

07 Nisan 2017 Cuma 09:35

Hiç bir söze gerek yok ki. Şaban dişli AKP milletvekili, genel başkan yardımcısı. Kardeşi darbeci tümgeneral Mehmet dişli. Darbeci MGK üyesi Akın öztürk ü emekli etmeyip MGK üyesi olarak kalması için yüksek askeri şurada karar veren AKP dir. Gerçekleri görmek için sadece biraz okuyun, araştırın.

Hayır

07 Nisan 2017 Cuma 09:24

Adil öksüz ün kayınpederinin kardeşi AKP milletvekili biliyor musunuz? Uyu sevgili ülkem uyu. :)

haha

07 Nisan 2017 Cuma 11:31

darbeyi yapan paşalardan birinin kızının oğlunun halasının yeğeninin amcasının torunu da ak partili o zaman hükümet istifa. hahaha bu kadar mallık olamaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR