18 Nisan 2024 Perşembe

KEMAL KILIÇDAROĞLU KONUŞUYOR

KEMAL KILIÇDAROĞLU KONUŞUYOR

Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi.

Isparta’nın Cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar yetiştirmiş bir kent olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Isparta demokrasiyi özümsemiş bir kentimiz. Demokrasiden hiçbir zaman vazgeçmeyen kentimiz. Yeter söz milletindir sözünü söyleyen kentimiz” dedi.

GENEL BAŞKAN OLARAK KONUŞMUYORUM

Salonda muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, kadınlar, gençler, yaşlılarımız ve değişik siyasi partilere mensup kişilerin bulunduğunu belirterek “Ben burada bu konuşmayı CHP Genel Başkanı olarak değil sizler gibi vatanını, ülkesini,bayrağını seven bir vatandaş olarak yapacağım” diyen Kemal Kılıçdaroğlu şöylededi.

“Dolayısıyla sözüm bu ülkenin milliyetçilerine, ülkücülerine, sosyal demokratlarına,liberallerine ve mütedeyyin vatandaşlarına. Sözüm bu ülkede demokrasi isteyen bütün vatandaşlara. Çünkü 16 nisanda bir seçim yapmıyoruz, bir partiden yana oy kullanmıyoruz, bir kişiyi seçmiyoruz. 16 nisan referandumu yeni doğan çocuğu da en yaşlımızı da ilgilendiriyor. Tek bayrağımız var o da Türk Bayrağı.

DETAYLAR GELİYOR







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ad soyad

31 Mart 2017 Cuma 22:37

Sola hiç oy vermedim ama böyle giderse gelecek seçimde vereceğim.Neden mi? En demokratik parti olarak şu an CHPyi görüyorum.1-Vekilleri ön seçimle geldi.Gerçekten kalite insanlar var içerisinde. 2-Baykal eski genel başkan,tekrar vekil seçtiler.Adam meydanlarda,TVlerde konuşuyor.Davutoğlu'yu gören duyan var mı?3-Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na karşı aday oldu.Yine vekil seçildi.Meydan meydan geziyor.Başka partide olsa ya fetöden içerdeydi ya da çoktan ihraç.Diğer partilerle kıyaslayınca durum bu

Cuma

31 Mart 2017 Cuma 21:01

Hayır olur inşallah

Kemal

31 Mart 2017 Cuma 19:59

Yaşşa kemalllll

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR