19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ, SDÜ YÖNETİMİNE DESTEK ÇIKTI

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ, SDÜ YÖNETİMİNE DESTEK ÇIKTI

Siyaset

ISPARTA Mv. Süreyya Sadi Bilgiç, son günlerde tartışma konusu olan SDÜ'nün Maliye Bakanlığına geri dönen bütçesi hakkında açıklama yaptı, yönetime destek verdi.

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan — Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç SDÜ'nün Isparta ve bölge için büyük bir değer olduğunu, kaydederek, "SDÜ, Kentin sosyal ve iktisadi hayatında dinamo görevi görmektedir" dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe-Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, son günlerde tartışma konusu olan SDÜ'nün Maliye Bakanlığına geri dönen bütçesi hakkında "SDU bizim için çok büyük bir değerdir. Tarafların çeşitli yanlış anlaşılmaları var. Ortada herhangi birsorun yok" dedi. Muhabirimize konuşan Bilgiç, "SDÜ'nün bütçesi ile ilgili tartışmalarda konuya taraf olanların yanlış anlaşılmaları var. Konuyla alakalı söz edilen bütçe akademik ödentilerle ilgili ve bu bütçenin başka kalemlere harcanması söz konusu değil. Süleyman Demirel Üniversitesi bizim içinçok büyük bir değer. Isparta'nın sosyal ve iktisadi hayatında dinamo görevi üstlenen bir kurumumuz. Konuya böyle bakmak lazım. Ortada herhangi bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zorbey

24 Şubat 2017 Cuma 10:30

retorik rumuzlu zottirik yine yorum yapmış..

Vatandaş

24 Şubat 2017 Cuma 08:05

Fetö hizmetkarı Hasan İbicioğlu'nu dikkat buyurun -darbe sonrası milletin acıları tazeyken- emekli etme cüretini gösteren bir rektörün Fetöyle mücadele ettiğine inanmıyoruz. Bununla da kalmadı milletin gözünün içine baka baka Hasan İbicioğlu'nu Fetöden ihraçlar listesinde göstererek emeklilik olayını gizledi. Hangi dürüstlükten bahsediyorsun? Hiç kimse salak değil. Bilgiç de Çarıkçı'yı desteklemeyi bıraksın artık. Türkiye Cumhuriyeti, bu rektörün Fetö bağlantısı olup olmadığına derhal baksın.

retorik

24 Şubat 2017 Cuma 00:01

yahu biraz akıllı olunuz .kaç fetöcü ihraç edildide 13 milyon arttı. hepi topu 150 küsür.. diğer kişiler açıkta sadece .bu bahane değil...yine yalan yine yalan

İnsaf

23 Şubat 2017 Perşembe 20:40

SDÜ seneler sonra insan evladı, ahlaklı, adil ve dürüst bir rektör gördü...ama niyeyse sinekten yağ çıkarıp hocayı kamuoyuna yalan yanlış bilgilerle karalamaya çalışıyorlar...eski rektörün personeline hak hukuk gözetmeksizin köpek gibi davrandığı günleri özleyen var heralde...

Vatan Millet Adalet

23 Şubat 2017 Perşembe 19:25

Gelip de geri dönen bu para Fetöcüleri yakalamada kullanılsın.

Tarık

23 Şubat 2017 Perşembe 17:13

Ne oldu şimdi ne diyeceksiniz?

nokta

23 Şubat 2017 Perşembe 17:04

bütçe akademik ödentilerle ilgili ve bu bütçenin başka kalemlere harcanması söz konusu degildir.... nokta

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR