30 Nisan 2024 Salı

Günaydın partiye icra göndermiş!..

Geçen hafta ilimize gelen MHP'nin iki numaralı ismi Şefkat Çetin'in, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı neden partide görmek istemediği ortaya çıktı. BOMBA32 o gelişmeyi aktarıyor.

Isparta Belediyesi
 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşanan flaş gelişmeler bitmiyor. Geçen hafta Perşembe günü ilimize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı neden partide görmek istemediği sorusu cevabını buldu.

 

Öğleden sonra 16.00 sularında MHP İl Başkanlığına giden Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in ziyareti sırasında büyük bir şok yaşandı. Çetin’in MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın makamında partililerle sohbet ettiği sırada MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından MHP İl Başkanlığı’na gönderilen icra kağıdının geldiği ortaya çıktı.

 

 

MHP’de Genel Başkan Bahçeli’den sonra ikinci adam olan Şefkat Çetin’in gözleri önünde gerçekleşen bu olayın bardağı taşıran son damla olduğu iddia ediliyor. Çetin’in, Şubat-Mart 2013 döneminde ait 4 bin 500 TL’lik kira borcundan dolayı gönderilen icra kağıdını yanına aldığı ve bunu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye verdiği iddia ediliyor.

 

MHP’li bir Belediye Başkanı tarafından kendi partisine icra gönderildiğine şahit olan Çetin’in bu konuda nasıl bir rapor hazırladığı ise bilinmiyor.

 

 

BU HABER BOMBA32’NİN ÖZEL HABERİDİR. İZİNSİZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR.

 
YAZILAMAYANLARI YAZMAYA DEVAM EDİYORUZ...
SİZE BOMBA 32 YETER...

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR