30 Nisan 2024 Salı

AK Parti'den Sedef Kabaş ve CHP Milletvekilleri hakkında suç duyurusu

AK Parti'den Sedef Kabaş ve CHP Milletvekilleri hakkında suç duyurusu

Isparta

AK Parti Isparta İl Başkanlığı'nca, bir televizyon programının yayını sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hareket içeren sözleri nedeniyle Sedef Kabaş hakkında ve aynı programda konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

AK Parti İl binasında bir araya gelen AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri adına konuşan İl Başkanı Osman Zabun açıklamasında; "CHP’nin adeta yayın organı haline gelen Tele1 ekranlarında sistematik olarak partimize, Genel Başkanımıza ilke, ahlak, hukuk tanımayan hakaretamiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir. 14 Ocak’ta, Uğur Dündar'ın moderatörlüğündeki programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır.

Ülkemiz, son yirmi yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış; bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.

Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Siyasete girdiği yıllardan bu yana, muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferlerini hazmedemeyen “hazımsız güruh” sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir.  Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır.  Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir.

Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sn. Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir.

Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, Büyük Türkiye’nin Büyük Lideri’nin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz.

Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş’ın, tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez.

Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aksu ilçesine

25 Ocak 2022 Salı 22:54

il başkanlığınıza ulaşmak zor bizim ilçede kömür yardımı bu yıl sıkıntılı diyerek herkese yardım yapılmadığı gıbı ayda bır gelen kamyonu da dokuz mahalle muhtarı özellıkle ıstıklal mahallesı muhtarı yandasına emeklı secmenıne peskes cekıyor

rabbım

25 Ocak 2022 Salı 22:51

sayın ıl baskanım ısparta aksu ılçesi ıstıklal mahalle muhtarı kömür yardımını adaletsizce seçmenlerine emekli oy depolarına dağıtıyor.bir el atsanız.

adiloş

25 Ocak 2022 Salı 22:33

Bitiyorlar herkesi dava etmeye başladılar. Dava edeceğinize ülke yangın yeri yangını söndürün.

Ali

25 Ocak 2022 Salı 20:09

Ispartalı sanayiici ye cevap: Burada akpyi savunmak için kaç para verdiler sen önce onu söyle...Trollük yapıp durma,her şeye %100 zam geldi.Bana %30 luk zam yaptı ama %70 i eksik.Çalıyorlar işte...

ampülcüler

25 Ocak 2022 Salı 17:48

atatürk havalimanını kapatıp cehennemin dibine havaalanı yaptınız noldu ilk karda tavan çöktümü millet yatsın diye kolilerden yatak yaptınız kuru ekmek dagıttınız acıl durum olayı bile yoktu havaalanında allahın sopası yok ulaştırma bakanı inemedi bi yerede atatürk hava limanına indi peki bunlarıda şikayet etcenizmi böyle poz veripte kuşların göç yolunu bozdunuz ya allah yardımcınız olsun kuşana dokunanı allah affetmez yandaşlar para kazansın diye yaptığınız yer işte bu gece çöktü..

DENİZHAN GÜRORDU

25 Ocak 2022 Salı 17:14

zabun SEN ÖNCELİKLE ŞU BAKANIN DESTEK VERİP CK ELEKTRİK SAYESİNDE 2022 DE 320 LİK FATURALAR KİMİN SAYESİNDE 1500 TL OLDU ONUN HESABINI VER, BIRAK ŞİMDİ GANDALFLIGI, O YARGININ VE AVUKATLARIN İŞİ.

Ispartali sanayiici

25 Ocak 2022 Salı 15:24

Burada sikayet eden yobazlar,memura %30.5 zam verdi,bunu niye soylemiyorsunuz.Her evde iki araba var.Araba almak icin millet 12 ay sıraya giriyor,bunları ne diye soylemiyorsunuz?isiniz gucunuz ihanet hainlik cahiller.

Ispartalı yurttaslar

25 Ocak 2022 Salı 15:21

Sedef kancıgı ülkenin secilmiş c.baskanina başhayvn diye hakaret ediyor.Zihniyeti kokenini arastir ecnebi çıkar.Eleştiri değil,bunların gıcıklığı dine imana.z. memleketin ilerlemesiyle gelişmesiyle alakası yok bu cahillerin.aynı suzin aksu kancı..ğı gibi..

Ispartalı

25 Ocak 2022 Salı 12:22

Allah rızası için sadi recep sen şükrü şahıs olarak aday olunda ıspartada ne kadar seveniniz var bi görelim verdiniz sırtınızı Tayyip'e ahkam kesiyonuz

Bsbsb

25 Ocak 2022 Salı 11:56

asıl konumuza gelelim bu,millet nasıl gecinecek boş laflarla gündeme gelmeyi boşverin, ilk seçimde gideceksiniz,size karnımız doydu

MOKOKO

25 Ocak 2022 Salı 10:02

Ya bak bi bunları ailton duymasın valla kızar Belki ben dinsizim önemli olan bana ne kattığı Röntgen cihazını bulan hristiyan kullanmayın o zaman Aşın biraz kendinizi dicem gülesim geliyor

ALLAH RAZİ OLSUN

25 Ocak 2022 Salı 09:50

ARKADAŞLAR PARTİLİ CUMHURBASKANİ OLMAK ZORUNDA HER SARTTA HERSEKİLDE SEÇİLDİĞİ PARTİDEN OLMAK ZORUNDA GÖZÜKÜYOR. HEM O PARTİDEN SECİLECEKSİN HEM O PARTİLİ OLMAYACAKSIN BÖYLE BİRSEY TABİATA AYKIRI GÖZÜKÜYOR. DUNYADA BÖYLE BİRSEY YOKTUR. ÜLKE İDARESİNİ İYİ YAPİYORSA ÜLKEMİZİ SAVUNMADA MÜKEMMEL SAVUNUYORSA BİZ BÖYLE BİR CUMHURBAŞKANINI SEVERSİN SEVMEZSİN BÖYLE BİR REİS İN YANINDAYIZ.

ıspartalı

25 Ocak 2022 Salı 08:20

Reislerine şirin gözükmek için hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar bravo!!! Halkın derdi geçinmek, biraz da elektrik, benzin doğalgaza gelen zamla, fahiş gıda fiyatları bunlarla uğraşın. Halka faydanız dokunsun.

Kemal

25 Ocak 2022 Salı 07:57

Hadiii gene iyisiniz..Partili Cumhurbaşkanı tarafından takdir edildiniz,duyuldunuz...hadiii,hadii köfteler,,makam falan bir kıyak alırsınız artık. Yahu birde şu zamları suç unsuru olarak görseniz,misal elektrik,doğalgaz zamlarını şikayet etseniz.,sıkar.

Abdullah

25 Ocak 2022 Salı 04:13

Acaba sen ahirette o makamı işgal etmenin insanlarla partinin arasını bu denli açmanın partiye karşı halkı bu denli soğutmanın vebalini nasıl ödeyeceksin?

hızır bey

25 Ocak 2022 Salı 03:00

sizleri millet seçtiğindenmi hak hukuk hakgetire ondanmı mülakatlarda l00 puan alanı eliyorsunuz ondanmı sedat pekerden lo bin dolar alanı açıklayamıyorsunuz şikayet edemiyorsunuz ayyaş diyeni niye şikayet etmediniz şu resmi veriyorsunuz yüzünüz zerre kızarmıyor siz oğlunuzu belediyeye haksızca yerleştirdiniz size kime şikayet edelim bu kadın ne yapmış hergün yalan haber veren a haberi izlemek istemiyor insanlar gerçek haberler orda çünki tele 1 de halk tv de fox ta işinize gelmiyor demi

SAADET

25 Ocak 2022 Salı 02:54

daha dün tarikatta çocuga tecavüz etti **** hoca birde diyorki şeytana uydum bilmem ne namazı kıldım töbe ettim ne kaDAR OLAY YA BUNLAR Bİ NAMAZ KIL BİTTİ PEKİ O ÇOCUK BUNU ÖMÜR BOYU TAŞIYACAK BE ZABUN BEY ÖYLE HİÇ TANIMADIĞIN KADIN HAKKINDA REİSİNE YARANCEM DİYE ŞİKAYETTE BULUNCAGINA BU ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDENİ KINAYIP ONLARI ŞİKAYET ETSENE AYRICA İYAŞIN ARABASINI KENDİNE ÇIKARTIRIP HAK YERKEN SENİ KİME ŞİKAYET EDECEGİZ O FETÖCÜ BAHATTİNLE BİR OLUP ARABAYI SÖGÜŞLEDİNİZ O SUÇ DEGİLMİ

Meçhul

25 Ocak 2022 Salı 02:09

İnsanların kafa yapısı degismedikce daha çok böyle oluruz verdiğiniz oy kadar seçtiğiniz vekillerine kafanızın süzgecinden geçirsin herkes kimin ne derdini çözüyor ispartaya bir dikili ağacı varmı varsa devam edin yoksa oy vermeyin başkası gelsin

Yetkililer HANGİ partili bir sor

24 Ocak 2022 Pazartesi 23:32

SAYİN ZABUN SDÜ DE VARMI Bİ ARAŞTIRMA YAPSAN SEN MECLİSTE ARAMAYA KALKIYORSUN SDÜ SANA ÇOK YAKIN BİR ARAŞTIRIN O YETKİLİLERİN KİME HANGİ PARTİYE NASIL ÇALIŞTIKLARINI ASİKAR GORECEKSİN. KİMLERİN KOLLADİGİNİDA GÖRECEKSİN. BURNUNUN ÖNÜNÜ GORMESSEN SEN BİLİRSİN

Halo

24 Ocak 2022 Pazartesi 23:14

Yav bırakın onu bunu şikayet etmeyide geçinemiyoruz ev kirası doğalgaz elektrik su derken bir şey kalmıyor elimizde 1950 yılındaki tüp gaz kuyruğundan bahsedeceginize millet nasıl geçiniyor ona çare bulun her şeye bir bahaneniz var yazıktır günahtır bu gariban millete

Ali

24 Ocak 2022 Pazartesi 23:14

Partili cumhurbaşkanı olduğu sürece bu millet kutuplaşmaya devam eder.Cumhurbaşkanın partisi olmamalı..

Veysel

24 Ocak 2022 Pazartesi 23:08

Tarikat yurtlarında taciz edilen çocuklar içinde dava açmanızı bekleriz.Elektrik zammı koyan şirketleri de dava açmanızı bekleriz...Bunları yapmaz iseniz 2023 seçimlerinde siz ve trollerinize tekmeyi vuracağız..

Çevreyolu sakini

24 Ocak 2022 Pazartesi 23:08

Bakara suresi ile dalga geçen adamı büyükelçi yaptınız, halkın cebinde birsey bırakmadınız, hayat hiç bu kadar pahalı olmamıştı, bizde sizden şikayetçiyiz.

Esnaf

24 Ocak 2022 Pazartesi 22:27

Halk yanıyor parasızlıktan bunların derdine bak ..

Soymaya devam

24 Ocak 2022 Pazartesi 22:16

Sizlere yazıklar olsun vatandaşı soymaya devam 5 li çeteye para araplara arsa satışı sizi kim mahkemeye verecek acaba kanla alınan toprakları para ile satan sizler torunlarınıza nasıl hesap verceniz gidin arap şeyhlerinin ülkesine belki ozaman kurtulursunuz ALLAH korkmaz kuldan utamazlar

HAYRET yorumcusua KAPAK OLSUN

24 Ocak 2022 Pazartesi 21:24

CAHİLLİKten utanılmaz ama CEHALET yüzkaralığıdir Yahu ALLAH,ın emrine uyarısını hem inanıp hem uymamak cahillik cehalet değilde nedir ne o cennette üniversite vardıda okumadılarmı eveet ademde havva cahillermiş kardeşim hem zır cahiller sen onları bırak memleketi namazında niyazında okumuş kültürlüler yönetiyor ama yaptıkları inkarları iftiraları cahiller bile yapmaz buralarda dindarlık rolü yapmayın

Vatandaş

24 Ocak 2022 Pazartesi 21:21

Bunlar kimsenin umrunda değil. Yorumlara bi bakın. Milletin derdi cebi. Hükümetler vatandaşın cenine elini soktuğu zaman gider. Milletin cebine elinizi soktunuz. Siz bunu düşünün.

YÜREĞİNİZ VARSA ARŞIVLERİ KONUŞALIM

24 Ocak 2022 Pazartesi 21:15

Vah yavrular çook alınmışlar ula siz elinizdeki internette 20 yıllık tarihinize bir bakın diycem ama arsızlıkta inkarda heykeliniz dikilse onur duyacak kadar boş beyinsiniz dürüstseniz hadi arşivlere bakalım ama yüzünüzün astarı yok boş gezenin boş kalfaları susunda adam değilsiniz insan sanalım sı kı yorsa hadi arşivleri dökelim hanginiz neler demiş yapmış ulan sokaga cıkacak yüzünüz olmamalı ama sinekten yağ çıkarma derdindesiniz susun la susun huZur gelsin

Ispartalı

24 Ocak 2022 Pazartesi 21:08

Sayın Başkan halk otobüsleri ücreti acilen geri çekilmeli özellikle öğrenciler öğrencileri para olarak görmeyelim Ziya Başkan zamanında 1 tl idi sizde 2 tl yapın yuzde yüz zam

Fatih

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:51

Tamam a haberi izleyip sizin yalanlari dinlicem

Devrimci32

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:45

Ahlak dersi verecek en son tipler sizsiniz milletin hakkını hukukunu çiğneyin sonrada üfürükten işlerle uğraşın yemezler hepiniz hesap vereceksiniz bu millet sizin hesabınızı kesecek geliyor gelmekte olan...

Hüseyin

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:42

Sayın başkan ısparta şehir hastanesinde 7 aralıktan beri bazı ameliyatlar medikalciler malzeme vermediği için yapılmıyor. Özelikle ortopeti. İlgilenen yok. Ne olacak vatandaşın hali. Hiç düşünen varmı kimse ilgilenmiyor. Sprunu çözün lütfen yoksa ameliyat için millet kaç ay bekleyecek. Cimere bildiriyoruz yarım yamalak cevap. İnsan hayatı bukadarmı ucuz.

Hayret hayret birşeysin

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:41

Hz adem babanı kim kandırdıda cennetten kovuldular,Kuran'da ne yazıyor bu konuda

Zamcıları dava et

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:36

El altından 5 dakikada yapılan otobüs zamlarınıda dava etde görelim samimiyetinizi el birliğiyle bitirdiniz ak partiyi şahıs olarak aday olsanız ısparta dan 100 oy alamazsınız vekillerinizde dahil

Vatandaş

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:33

Hiç bişeyin yokken yürüyerek devletin acil hastalar için kullandığı ambulans uçağına binerek Ankara ya hastaneye muayeneye giden şahıs değilmiydi bu?

Sde

24 Ocak 2022 Pazartesi 20:17

Bu arkadaşlar kim. Hiç birini sokakta göremiyoruz. Bir partinin il başkanı olacaksın ve. İlletten kaçacaksın sokağa çıkmayacaksın. Yazıklar olsun size çalışın adam gibi yada o koltuğu meşgul etmeyin.

Bily

24 Ocak 2022 Pazartesi 19:46

Nerenin elemanı bu şahıslar

Alpago

24 Ocak 2022 Pazartesi 19:33

keşke Bakara suresiyle dalga geçen Egemen Bağış ıda zamanında mahkemeye verseydiniz şu anda büyükelçi Samimi değilsiniz milletin gündemi ekonomi hayat pahalılığı vs......

bozkurt

24 Ocak 2022 Pazartesi 19:32

EMEKLİNİN HAKKINIDA BÖYLE ARASANIZ ? SİZE VERİLEN OYLARA HARAM OLSUN..

ADA

24 Ocak 2022 Pazartesi 19:09

Şikayet dilekçesini hanginiz yazdı?

Feyruz Zemani

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:59

Halk Kurtuluş Savaşı'nda; Doğalgaz, Elektrik, Akaryakıt, Enflasyon canavarına karşı savaşıyor. Siz nerdesiniz Sayın başkan. Anca Saraydan verilen emirleri yerine getirin!! Halkın sorunlarını görmezden gelin.

2023

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:17

5 km yol 5 TL olmuş sedefi engini boşver onların gereği yapılır siz bu otobüs fiyatlarıni dert edin. Milletin cebi seçim kaybettirir onlarla ilgilenin akp eski 2005 lerdeki ayarına nasıl döner ona kafa yorun

ÖZGE

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:15

şark...madem öyle neden ATATÜRK KE AYYAŞ DEDİKLERİNDE İKİ SATIR YAZMADIN ESAS ATAMIZ BÜYÜYÜMÜZ OYDU İKİ YÜZLÜLER BE

SAADET

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:13

ortalıkta yoktunuz zamlar peşpeşe intihar eden tarikata mecbur gencececik tıp öğrencileri marketlerdeki inanılmaz fiatlar bi gecde zengin olan akp li dolarcılar nerdeydiniz o zaman sedef kabaş atasözü demişte hemen atladınız demi sazanlar sizi şu an emekli parasız pulsuz nerdesiniz hergün hakaret ettiniz ATATÜRKE AYYAŞ DEDİNİZ NEDEN SUÇ DUYURUSU YAPMADINIZ ÜLKENİN KURTARICISINA İKİ YÜZLÜ SARAY YAGCILARI NEDEN SEDAT PEKERİ SUÇ DUYURUSU YAPAMADINIZ HA nerdesiniz bir aydır dolar 20 olduda

Turnusol Kağıdı

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:09

Eskiden gündemi istediğiniz gibi belirlerdiniz. Ama o günler geçti artık. Tencerenin götüremeyeceği iktidar yoktur. Bu millet kolay kolay uyanmaz ama şansınızı çok zorladınız... Geçmiş olsun. Güle güle ponçikler...

findos

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:08

astronomik zam yapan şirketleri niye şikayet etmiyorsunuz

Kullanici

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:04

Yedikleri önünde yemedikleri arkasında herşey beleş 20 25 milyar maaş ülkenin halini dusuneceklerine birbirlerine satasiyolar hakkımız haram olsun

Çıplak Vatandaş

24 Ocak 2022 Pazartesi 17:54

Ocak ayının 1. günü üç aylık maaşımı aldım. Memur emekli artışlarımız verilmiş mi diye bugün mobil bankacılıktan hesabıma baktım. Artışları henüz yatırmamışlar. 1400 tl para kalmış 3 aylık maaşımdan. Önümüzde Şubat ve Mart ayı var daha. Allah kalabalık ailelere kirada olanlara başta, hepimize yardımcı olsun.

Asgari üçretli

24 Ocak 2022 Pazartesi 17:03

Elektrik faturası dan Doğalgaz dan ev kiraları dan mazota gelen zamlar dan bahsetseniz insanlar artık yemiyor bu gündem değiştirmeleri bana ne kim ne dediğse ben cebime bakarım arkadaş ay sonu nasılgelecwk diye her ay stres markete girmeye korkuyoruz sizin tuzunu kuru rabbimin adaleti varsa ki kimsenin şüphesi olamaz inşallah o yediğiniz erikler bütün evladımızı dişini kamaştırsın

Ak

24 Ocak 2022 Pazartesi 16:54

Kim bunlar,isimlerini yazsaydınız,gençlik kolları mı

S52:

24 Ocak 2022 Pazartesi 16:29

Mazotu onbese dayayıp beni arabaya binemez duruma getirdiniz,sizi mahkemeye vereceğim,yada sandıkta görusuruz

eren

24 Ocak 2022 Pazartesi 15:28

YAŞIYORMUYDUNUZ.YÜZÜNÜZÜ GÖREN CENNETLİK.TÜM İŞİ REİS E YIKTINIZ

Nejla y

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:38

Osman bey bırakın milletle uğraşmayıda önce ıspartadaki otobüs zammıyla alakalı olun belediyenin secim zamanı verdiği raylı sistem nerede önce bunlara bakalım.

sıkıntı yok

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:30

önümüzdeki yıllarda bizi akpli tügvacı diye suçlamayında

mamati

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:24

siyaset böyle birşey demkki türkiyede ilk sırayı almak buyuk şeref şehir içi en pahalı il bu gurur size yeter gurur diyorum eger olsaydı millet hazmedesiye kadar gözükmezdiniz

ŞARK

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:24

BEN DEVLET BÜYÜKLERİNE KÜFÜR ETMEYİ kendi atasına KÜFÜR EYMEYİ ile aynı dercede olduğuna inananlardanım.LAKİN: ĞEÇMİŞTE OLDUĞU ĞİBİ MUHAFAZAKAR KESİM. M.H.P ve ÜLKÜCÜLERE ARKA ÇIKMADI. BUNUN baş MİMARI DEMİREL BABANIZDIR. DÜN DÜNDÜR. BÜĞÜN BÜĞÜNDÜR.yani BANA DOKUMAYAN YILAN 1000 YAŞASIN VEYA beni ****yan,dokunmayan yılan çok veya 1000 YIL YAŞASIN. SÖZÜ ATALARIMIZIN SÖZÜ DEĞİLDİR ermenilere ait SÖZDÜR. birğün beslediğiniz yılanlar sizide sokacak.HER SÖYLENEN ,SÖZ:ATALARIMIZA AİT DEĞİLDİR.

kalikan

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:14

Atasözleri ve deyimler yasaklanmalı, Türk Dil Kurumu'ndan çıkarılmalıdır.

Veysel

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:04

İcraat İSTİYORUZ. Mesela Antalya yolu şu tarihde teslim ihalesi yapildı. Veya tranvay raylı sistem ihalesi yaptık seçim de sahaya nasıl çıkacaksınız merak ediyorum.

ilk seçimde göreceksiniz

24 Ocak 2022 Pazartesi 13:57

Ekonimi ve yapılan zamlar konuşulmasın diye her türlü şeyi yapabilirler.

bozacinin sahidi siraci

24 Ocak 2022 Pazartesi 13:57

hah ..bende sıracılar ne zaman gelir diyordum....

mahoninin baldızı

24 Ocak 2022 Pazartesi 13:55

ezanı dindiremeyek bayrak inmez eyy cahape

Hayret

24 Ocak 2022 Pazartesi 13:52

Keşke aynı hassasiyeti Hz Meryem validemize Hz Adem babamıza ve Hz Havva validemize hakaret edenlere karşıda gösterseydiniz. Samimî değilsiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR