23 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da alkol satan işletmelere sıkı denetim

Isparta’da alkol satan işletmelere sıkı denetim

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, gece saatlerinde alkol satışı yapan büfe ve marketleri yakından takip ediyor.

Saat 22:00'dan sonra alkol satışı yapan işletmelerde sıkı denetimler yapılıyor.

Usule aykırı alkol satışı yapan işletmeler ise özellikle mercek altına alınıyor.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Isparta genelinde alkol satışı yapan işletmeleri düzenli olarak denetleyerek, ruhsat şartlarına uygunluk ve yasal düzenlemelere uyum konularında titizlikle çalışıyor.

Özellikle gece saatlerinde alkol tüketiminin artmasıyla birlikte, trafik kazaları ve kamu düzenini bozacak olayların önlenmesi için bu tür denetimlerin önemi bir kez daha vurgulanıyor. 

Isparta'da sıkı denetimlerin başlamasıyla birlikte, alkol satışı yapan işletmelerin ruhsat durumları, çalışma saatleri ve genel işleyişleri yakından inceleniyor.

Halkın güvenliği ve sağlığı için yapılan bu denetimlerin devam edeceği bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deli dumrul

13 Mayıs 2024 Pazartesi 14:55

keşke gerçekten her zaman ansızın denetleseniz

Kapasitesiz

13 Mayıs 2024 Pazartesi 13:20

Capacity man bağımlılığına ne güzel kılıf bulmuşsun. Bırakacak iradeye sahip değilim demiyorsun da "abi yaaa ülke çok kötü yaaaa anca içerek sakin olabiliyorum abi yaaaa" diye ağlıyorsun. İçmeye devam et kardeşim.

Vatandaş

12 Mayıs 2024 Pazar 19:56

Ne saçma bir yasak. 21:00'de alıp istediğin saatte içebilirsin ama 22:00'e alamazsın. Akılla mantıkla izah edilebilir bir yanı yok. Alkol kullanmıyorum sadece yasağın saçmalığını belirtmek istedim.

capacity man

12 Mayıs 2024 Pazar 19:54

bu ülke insanı bunaltıyor, patlatıyor, psikolojisini bozuyor; o kadar yoğunki bu ancak içerek ve sahoşlukla bu acayip ülkede yaşamayı başarıyoruz. çünkü hayal gibi bir ülkedeyiz gerçekten insanlar fazla cahil, yöneticiler fazla uyanık, camilerde islam değilde avare bir din hakim. komik koskomik bir ülkedeyiz. keşke hepimiz ölsek.

İspartali

12 Mayıs 2024 Pazar 19:27

Şehir içi bar gazinolari kapatın önce 22.00 göstermelik denetim geçin bunları...

Yedişehitler

12 Mayıs 2024 Pazar 19:04

Yedişehitler mahallesindeki gazinonun önünde gece yarılarına kadar dışarıda içenler nara atanlar eksik olmuyor. Burayıda denetim altına almaları lazım. sabahlara kadar naralardan kavgalardan yollara kaldırımlara ulu orta pisliklerini yapanlardan bıktık artık. İnşallah emniyet valilik gereğini yaparsa bu gibi pislik yerler evlerin içinden gönderilir.

eurymedon

12 Mayıs 2024 Pazar 18:27

yerinde olmayan yasak, baskı, sansür ve adaletsizlikleriniz sonucunda toplumdaki değişen yönelimleri uzman sosyologlarla tartışmak yerine hala aynı tutum ve dayatılarla devam ederek kendinizi uçurumdan aşağı yuvarlıyorsunuz. büyük buhran döneminde amerika birleşik devletleri alkol yasağını incelemenizi ve suç oranlarındaki devasa artışı irdeleminizi tavsiye ederim sevgili emniyet birimleri ve liyakatsiz yöneticiler.

Tayyipcan

12 Mayıs 2024 Pazar 17:54

Ensar vakfida kapatılsın

Isparta

12 Mayıs 2024 Pazar 15:56

O zaman eğlence mekanları ıda kapatın 22 den sonra

Ayazmana

12 Mayıs 2024 Pazar 14:26

Bazı işletme sahipleri saat 22 den sonra dışarıda araba satıyorlar mış

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR