30 Nisan 2024 Salı

AKIL ALMAZ KAZA 21 METRE FIRLADI

AKIL ALMAZ KAZA 21 METRE FIRLADI

Isparta

Burdur NATO Yolu üzerindeki Depremevleri Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü, bankete çarptıktan sonra 21 metre ileriye fırlayarak feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre, kaza bugün saat 15.00 sıralarında Burdur Depremevleri Kavşağı’nda meydana geldi.

TAM 21 METRE UZAĞA FIRLADI!
İddiaya göre, Antalya istikametinden Isparta yönüne seyreden Ramazan Pişkin (24) yönetimindeki 15 SK 051 plakalı motosiklet, servis yolundan Depremevleri Kavşağı’na çıkan Feyzullah Ak idaresindeki 15 DL 903 plakalı otomobilin çarpması sonucu kaza yaptı.
Çarpışmanın etkisiyle kavşaktaki bankete çarpan motosiklet sürücüsü Pişkin, yaklaşık 21 metre uzağa fırladı.
Talihsiz kazada, otomobil sürücüsü ise yara almadan kurtuldu.

GENÇ SÜRÜCÜ KURTARILAMADI!
Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ekipleri, yapılan tüm müdahalelere rağmen Pişkin’in öldüğünü belirlediler.
Emniyet güçleri kazayla ilgili tahkikat başlatırken, Pişkin’in cansız bedeni ise gerekli incelemelerin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

O KAVŞAK DÜZENLENSİN, BAŞKA CANLAR YANMASIN!
Öte yandan, kaza sonrasında olay yerine gelen vatandaşlar, söz konusu yerde yaklaşık 2 ay önce aynı şekilde bir kazanın daha meydana geldiğini, burada da motosiklet sürücüsünün can verdiğini hatırlatarak bölgede düzenleme yapılmasını istediler.
Duruma tepki gösteren bölge sakinleri, “Burada artık trafik kazalarında kurban vermemek için yetkililerin harekete geçmesi gerekiyor. Artık başka canlar yanmasın, bu kavşakta gerekli çalışma yapılsın” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

08 Haziran 2016 Çarşamba 07:40

Bu yeni gençlik Amerika'nın o zıvır gençliğine özenip motosiklet tutkunu oldular gruplar halinde,kolları dövmeli,alemi gençlik.hava atmalar eksozu patlatmalar hız zaten uçuk,akrabosi ne ararsan var ahlaktan saygıdan sevgiden ****rı.Ne ekersen onu biçersin demiş atalarımız butür hadiseler ağababaları ders olmalı,tabi burdaki genç için değil bu sözler genel bir sorun oldu ölümlü m.siklet kazaları.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR