30 Nisan 2024 Salı

Belediyeden 4 yeni hizmet binası

Belediyeden 4 yeni hizmet binası

Isparta

Isparta Belediyesi, önemli bir hizmeti daha kente kazandırdı. Park Bahçeler, İtfaiye, Temizlik ve Zabıta Müdürlüklerine yeni hizmet binaları kazandırdı. Binaların kısa bir süre içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor.

İTFAİYE, TEMİZLİK İŞLERİ VE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ

Isparta Belediyesi, kente önemli bir hizmet daha kazandırdı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, ITSO ekonomi kampüsü ile Meddem Hastanesine giden yeni bulvarda üç daire müdürlüğünün yer aldığı yeni hizmet binası kazandırıldı. Yeni hizmet binasında Zabıta, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlükleri tek çatı altında hizmet verecek. Oldukça kullanışlı ve ferah bir ortamda hizmet verecek olan Zabıta, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin kısa bir süre içerisinde yeni hizmet binalarına taşınması hedefleniyor.

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE DE YENİ BİNA YAPILIYOR

Öte yandan Isparta Belediyesi, Eğirdir yolunda kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne de yeni hizmet binası kazandırıyor.  Belediye Başkanı Başdeğirmen’in talimatları ile Isparta’ya kazandırılan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının da kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

LALE DEVRİ BAŞKANI. OLUYORUZ

18 Mayıs 2021 Salı 07:42

BUKADAR SIKINTILI BİR DÖNEMDE ÇOKMU LAZIMDISULAR BULANIK ARITMA YAPABİLİRDİN BU PARAYLA.

moonlight

17 Mayıs 2021 Pazartesi 18:05

Hayırlı olsun. İlk iş bir üst caddesimdeli medine caddesinin savaş alanı gibi asfaltını yenilersiniz artık

mevcut

17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:37

zaten bu bina mevcut acaba mevcut yer ne olacak kime satılacak ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR