30 Nisan 2024 Salı

BU VALİ BAŞKA VALİ

BU VALİ BAŞKA VALİ

Isparta

Dün gerçekleşen ve Eğirdir Aşağı Gökdere Köy Muhtarlığı ile Orman İşletme Müdürlüğümüz Aşağı Gökdere Şefliği tarafından ortaklaşa organize edilen Devlet - Halk buluşması İftar Programı yine muhteşemdi.

Programa Isparta Valisi Şehmus GÜNAYDIN ve Eşi, Kaymakamımız Abdullah AKDAŞ ve Eşi, Isparta Cumhuriyet Savcısı, İi Jandarma Komutanı,Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Isparta ve Eğirdir protokolünden bir çok müdür, amir, siyasiler, Muhtarlar, Kooperatif Başkanları,İl Genel Meclisi Üyeler,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Şehmus GÜNAYDIN, daire müdürlerine başka masalara oturun sizleri hergün görüyorum, halk masama otursun, dedi.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hakkı

08 Haziran 2017 Perşembe 10:02

sayın valimiz köyümüze hoşgelmişsiniz, köyümüz ıspartanın doğa olarak en güzel köylerinden biridir. lakin bu güzellikleri bir bir yok etmektedirler. yeşil alanları(çınar ağaçları vb.) plansız ve programsız devletten kiralayarak, yerlerine kavak ağacı dikmektedirler. inş. bunlara çözüm bulursunuz?

işte halkın valisi adaletin timsali

07 Haziran 2017 Çarşamba 16:51

sayın valim teşekkürler- bu arada valilikçe açığa alınan sağlıkçılardan ihraç olan- iade olan oldu- hatta aynı kriterdne açığa alınmayan bile var .. adalete güveniyoruz... ramazna kardeşlik ve paylaşım ayı- duygularımızı paylaşmak istedk. arz ederim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR