30 Nisan 2024 Salı

CUMHURBAŞKANI İİKV STANDINDA İŞTE DETAYLAR

CUMHURBAŞKANI İİKV STANDINDA İŞTE DETAYLAR

Isparta

Yenikapı’da bugün başlayan Gençlik Festivalindeki İİKV standı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.Isparta Milletvekilimiz Said Yüce Erdoğan'a Risale-i Nur’ları tanıtırken bir hayli terlediği kameralara yansıdı.

Yenikapı’da bugün başlayan Gençlik Festivalindeki İİKV standı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.

İstanbul İlim ve Kültür Vakfının standını eşi Emine Erdoğan ile birlikte ziyaret eden Cumhurbaşkanı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Risale-i Nur’ları incelerken, “Maşaallah, ne güzel basılmış” diyerek takdirlerini ifade etti.

Yenikapı meydanında düzenlenen Gençlik Festivaline katılan İİKV’nin standı, maneviyat alanında güvenilir bir kaynak arayan gençlerin ciddî ilgisiyle karşılaşıyor.

Festival 7 Mayıs’a kadar açık kalacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAFA KARACA

06 Mayıs 2017 Cumartesi 11:14

Bir ak partili olarak dışarıdan aday getiripde milletvekili olmasına karşıyım. Ispartadan olsun çamurdan olsun, yoldan geçen deliyi milletvekili yapsan hiç değilse bir derdini anlatırsin. Ispartanin bunlarla kaybedecek zamanı yok.

Aslı Astarıyok

06 Mayıs 2017 Cumartesi 00:18

Risalei nur ıspartanın Isparta gülleri kadar öz malıdır. Isaprtada yazılmış ve ıspartadan ve Ispartalı abiler sayesinde dünyaya yayılmıştır. Risalelerde ıspartanın projesidir..

KURT

05 Mayıs 2017 Cuma 22:34

BU VEKİLİN ISPARTA İÇİN BİR HAYIRLI İŞ YAPTIĞI VARMI YOKMU ?? BU MEMELEKET NE ÇEKİYORSA BU CEMATLAR YÜZÜNDEN ÇEKİYOR DEVLETE KAÇ KURUŞ VERĞİ ÖDEYEN VAR ?? DAĞIN BAŞINA BİR DÜNYA YATIRIM YAPTIN VATANDAŞ İÇİN NE YAPTIN BE ?? KİMİ FETÖ KİMİ NETÖ.................

çılgın

05 Mayıs 2017 Cuma 14:23

ısparta için terlseydinde yazıklar olsun sana verilen oylar

RECEP

05 Mayıs 2017 Cuma 13:09

SENİ ISPARTA YA VEKİL YAPTIK YANLIŞ MI YAPTIK GÖREN YOK

118

05 Mayıs 2017 Cuma 12:58

Sen terlesen ne olur be.. nurcu olsan ne our... Sen önce telefonlara bakmayı ve dulları yetimleri ağlatmamayı öğren..Kuran da neler yazıyo ona iyi bak.. Kalp kıranın abdesti olmaz namazı tutmaz demiş Yunus Emre.Nurcular siyasete de girmez. dini alet edip vekil olup maaş alsan ne yazar..İnşallah ****arda senin gidişin olur da dönüşün olmaz.. ALLAH mazlumları sever zulme ortak olanları da abad eder..

Eymen

05 Mayıs 2017 Cuma 12:46

Cumhurbaşkanımızdan ebeden Allah bin kere razı olsun. Yıllar önce Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin risale-i nurları devlet eliyle basılması ve herkesçe okunabilmesi hayalini reis-i cumhurumuz tayyip bey büyük bir kararlılıkla gerçekleştirilmesine vesile oldu. Fetö gibi vatan haini islamı kirleten çetelere inat gerçek Nur talebeleri menfaat beklemeksizin reisimizin her zaman ölümüne arkasındadır, sağlık ve afiyetine duacısı olacaktır.

aa

05 Mayıs 2017 Cuma 12:45

YA BU CEMAATLARDAN YENEN GAZIK YETMEMİŞ GİBİ SAİT VEKİLİN İŞİ GÜCÜ BUMU ONCA SORUN VARKEN YAZIK BE ISPARTAYA YAPILACAK TOKİ NE OLDU MİLLET İŞSİZLİKTEN KIRILIYOR

12

05 Mayıs 2017 Cuma 10:32

kuranı kerim yeter diğerleri şişirmedir gereksizdir.

Asil millet

05 Mayıs 2017 Cuma 10:31

Sayın vekilim Said Yüce, değerli vaktinizden bir kısmıyla, risale-i nur'un müellifinin ismini kullanarak yeryüzünde fesat çıkaran fetöcülere karşı şıpır şıpır terleyerek mücadele etmenizi bir asiliniz olarak size emrediyorum.

Civan

05 Mayıs 2017 Cuma 09:26

Allah yardim etsin gercekten zor ay sonunu getirmek asgari ucret sipir sipir terletir. Mercedes ler makam zor Allah yardim etsin

Muhuttin BAŞ

05 Mayıs 2017 Cuma 09:06

Ispartaya sağladığınız sanayi, ticaret ve turizm faaliyetleri ile ilgili çalışmalarınızı sunarken terlemenizi beklerdik. Sen milletvekili misin imam mısın. İmamlık yapıp da milletvekili maaşı almayın artık.

AK PARTİLİ

05 Mayıs 2017 Cuma 08:34

Yemin ediyorum,Haberi ilk okuyunca ,sayın vekilimizin; sayın Devlet Başkanımıza, Isparta için bir proje var da onu sunuyor sandım.

Ali Zebani

05 Mayıs 2017 Cuma 01:46

Asıl terleme ötelerde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR