30 Nisan 2024 Salı

Eğer bu cezanız varsa ödemeyin

Eğer bu cezanız varsa ödemeyin

Isparta

COVID-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında verilen para cezaları, tebliğ edilsin veya edilmesin, vatandaşların herhangi bir başvurusu aranmaksızın kaldırılacak. Isparta İl Defterdarı Osman Koçaş, daha önce tahsil edilen idari para cezalarının ise iade edilmeyeceğini açıkladı.

Kimisine maske takmamadan, Kimisineyse sokağa çıkma yasağına uymadığı gerekçesiyle ceza kesildi. O cezalar artık iptal ediliyor. COVID-19 salgını döneminde kesilen para cezaları kaldırılıyor. Isparta İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Hıfzıssıhhaile Kabahatler Kanunları kapsamındaki idari para cezalarının kaldırıldığını, verilen idari para cezalarının tebliğ edilmeyeceğini, tebliğ edilenlerin de tahsilatınınyapılmayacağını söyledi. Isparta İl Defterdarı Koçaş,daha önce tahsil edilen idari para cezalarının ise iade edilmeyeceğini açıkladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bu arkadaş açığa alınır

01 Aralık 2022 Perşembe 18:17

Vay beee..bir kurum amiri cezayı ödemeyin diye acikliyor.Yillarca cezayı vergiyi zamanında ödedik.İdemeyen affedildi haram sizin aldiginiz maaş.

Servet

30 Kasım 2022 Çarşamba 22:44

Güçlü devletler dürüst vatandaşını, zararsız vatandaşlarıni zararlara karşı korur. Bizim gibi devletler ise maalesef suçu ve suçluyu koruyor. Hangi gerekçeyle zamaninda borcunu ödeyen vatandaşı zararlı çıkarıyorsunuz? Ama hadiste peygamber efendimiz demisya nasilsaniz öyle yonetilirsiniz diye.

Ahmet

30 Kasım 2022 Çarşamba 21:42

Ev sahipleri kirayı elden alıp, vergi kaçırıyorlar. Bu konuya da bir el atsanız iyi olacak.

EĞİTİMSİZLER

30 Kasım 2022 Çarşamba 19:56

ya ŞİMDİ BU vatandaşın devletin kanunlarına karşı davranışları VEYA MECBURİYETTEN DAVRANIŞ hali HANİ andımızı kaldırdılar diye yırtınanlar var yaaaaaaaaaaaaa.ANDINIZA NE KADAR LAYIK OLDUĞUNUZ ,kanunlara veya kamu malına ne kadar temiz ve dürüst olamınız ile alakalıdır sokaklar rezilik.pislik dolu,umumi helalar kulnmasını bilmiyenler andımız niya kaldırıldı diye yırtınıyorsanız önce .ÇOCUKLARINIZA LAYIK YETİŞTİRİN BAŞKALRININ ÇOCUKLARINA akıl verme hakkınız olsun.KENDİ EĞİTİMSİZLER.

B ç

30 Kasım 2022 Çarşamba 19:37

Maskelerden para cezalarının geri ödenmesini isdiyorum maydemki kalkacak bizimkilerinde geri ödeyin

SINITI BÜYÜK ASKINDA

30 Kasım 2022 Çarşamba 16:02

Sorumluluk sahibi olmayanlar kesilen ceza paralarını ödetmemek onlara ödül vermekle eş değer. Bence daha fazla faiz alınmalı Maske Taksalarmış sokağa çıkmasalarmış.... YASA YOK... KANUN YOK... Gibi kanun tanımaz kişiler türüyor ben nasıl olsa affedilirim. diyor... SIKINTI BÜYÜK aslında...

Ali

30 Kasım 2022 Çarşamba 14:56

3150 lira sokağa çıkma yasak cezası ödedim bu ülkede normal yaşamamak lazım niye geri ödenmiyor yazıp yazıp siliyorum anlayan anlıyor

Asgarî ücretli kiraci

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:43

Maliye ev sahiplerini dükkan sahiblerini denetime alsın kiracı 2000 TL kira veriyor maliyeye 1000 lira bildiriyor

Hüseyin

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:05

Bu memlekette kurallara uyan vergisini veren cezasını ödeyen vatandaş vatandaş değil sanki. Memleket bitmiş haberimiz yok hayatımız seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey. İnşallah 2023 ve 2024 seçimlerinde görüşeceğiz inşallah

Ülkem

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:01

Ne kadar saçma, Kişi para cezasını ödemiş. Parasını geri almayacak. Ama cezasını ödememiş, devlet tahsil etmeyecek. Bu haksızlıktır. Ceza kesmiş isen kesin almalısın. Almayacak isen niye ceza kesiyorsun.

hbv

30 Kasım 2022 Çarşamba 10:49

"Devlet birşey veriyorsa hemen al,Devletbirşeyistiyorsa sona kal" diye bir atasözümüz var. Tam da bugünler için söylenmiş.Cezayı ödemeyen yaşadı ödeyen gariplerin ne suçu var şimdi.

Ahmet

30 Kasım 2022 Çarşamba 10:42

Isparta cok sansli boyle mudurlerde olmasa hakkimizi kullanmayi da unutacaguz. tesekkurler Ispartanin en mutevazi muduru....

Sıradan vatandaş

30 Kasım 2022 Çarşamba 10:33

Ödevini görevini yapan, sorumluluğunu bilen, kurallara uyan, cezasını zamanında ödeyen vatandaş yine cezasız bırakılmamış!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR